Rašide pročitaj pravila foruma i prostudiraj ista.Pisanje posta za postom smatra se kao trolovanje!Postoji opcija da se post izmeni ako nisi napisao šta si u tom momentu hteo a naknadno se setio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas u 70% slucajeva mora tanjiraca, adekvatne zamene nema sem freze.Šta radiš sa tanjiračom u oranju?
Pišeš za jesenje oranje?Kod nas u 70% slucajeva mora tanjiraca, adekvatne zamene nema sem freze.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Slozicu se sa ovim u potpunosti, takodje imam raznoraznih tipova zemlje i kad god se uzore za ozime kulture pa se onda pokusava tanjiranje i usitnjavanje ni na sta to ne lici. Em ruzno em se ne moze usejati u to kako treba, a onda kad dodje finale, kad udje kombajn u tako neravnu njivu tek je onda igranka.Ok za prolećno..
Ali za jesenje oranje, ako se već ima vučna tanjirača, zašto orati???
Ja imam i teške zemlje, to u jesen ako uzoreš treba 4 puta da tanjiraš da bi uradio kako treba... A ako samo tanjiraš, iz dva prohoda uradi se odlično.
A kad ima mnogo žetvenih ostataka posle kukuruza? Tanjiraš više puta?Ok za prolećno..
Ali za jesenje oranje, ako se već ima vučna tanjirača, zašto orati???
Ja imam i teške zemlje, to u jesen ako uzoreš treba 4 puta da tanjiraš da bi uradio kako treba... A ako samo tanjiraš, iz dva prohoda uradi se odlično.
Izvinjavam se sto sam lose razumeo deksov post. Sto se tice domacih proizvodjaca znaci po Vama je bolje dati 5500 evra od renomiranog nego 3500 evra za no name tanjiracu koje su slicno ili isto napravljene i koje rade slican ili isti posao? Ja sam mislio na vucene poluteske i teske za moju zemlju tanjirace da im je malo 130ks ne na nosene,nema jakih traktora dovoljno,svega par imt 5100,5106,5136,belarusa iz Vojvodine koliko hoces mahom 82 koji su stari 15+godina,tri kejsa 5140,par fiata 110-90,po neki stajer od 90ks novih ima par yto od 120 ks u okolini i poneki dzon dir ali sve se vrti oko 100ks plus minus 20 do 30 konja. Kod Vas u Vasem shvatanju je nebiloza,kod nas realnost. Opet se izvinjavam ako sam lose shvacen,necu da produbljujem dalje.Deks je lepo napisao za male nošene tanjirače, i to se slažem sa njim. Ali mi smo pisali za vučne tanjirače. Pisali smo o renomiranim domaćim proizvodjačima, a ti nam pišeš o tanjirači iz Vojke...
24 tanjira za minimum 130 ks???
Teška nebuloza...
Lepo si napisao čemu služi forum, a ti udaraš post za postom kao da je u toku takmičenje ko će više postova da napiše...
Hoćeš da kažeš da je Consum tanjirača i tanjirača iz Vojke isto???Izvinjavam se sto sam lose razumeo deksov post. Sto se tice domacih proizvodjaca znaci po Vama je bolje dati 5500 evra od renomiranog nego 3500 evra za no name tanjiracu koje su slicno ili isto napravljene i koje rade slican ili isti posao? Ja sam mislio na vucene poluteske i teske za moju zemlju tanjirace da im je malo 130ks ne na nosene,nema jakih traktora dovoljno,svega par imt 5100,5106,5136,belarusa iz Vojvodine koliko hoces mahom 82 koji su stari 15+godina,tri kejsa 5140,par fiata 110-90,po neki stajer od 90ks novih ima par yto od 120 ks u okolini i poneki dzon dir ali sve se vrti oko 100ks plus minus 20 do 30 konja. Kod Vas u Vasem shvatanju je nebiloza,kod nas realnost. Opet se izvinjavam ako sam lose shvacen,necu da produbljujem dalje.