paorpaor
Član
20-22 uglavnom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
tako nekako i kod mene, mislim da je 28cm puno za 560 precnika diskapaorpaor je napisao(la):20-22 uglavnom
jbg kozna koja mala privreda ih pravi spremaosam u setembru za uljanu repicu sa njimaBoki-Vl je napisao(la):Ja mislim da nema vise od 1300-1500kg ta tanjiraca. Ja vucem sa rujom 820 Adut 30 diskova i nije mu sve jedno, zadnju bateriju sam dosta ispravio, idem od 7-9.5km/h zavisi od njive.
Moze bez obzira na izvedbu.Dejann je napisao(la):a jel moze i po porudzbini vucna ili nosena da se naruci?
Pa moja nije construm (prvi put cujem za tu marku ali predpostavljam da je to Consum ), ali ni Adut nisu lose tanjirace ( mislim od domacih sto ima na trzistu) za te novceRale 83 je napisao(la):jbg kozna koja mala privreda ih pravi spremaosam u setembru za uljanu repicu sa njimaBoki-Vl je napisao(la):Ja mislim da nema vise od 1300-1500kg ta tanjiraca. Ja vucem sa rujom 820 Adut 30 diskova i nije mu sve jedno, zadnju bateriju sam dosta ispravio, idem od 7-9.5km/h zavisi od njive.
kad plugovi nisu hvatali u zemlju