Tanjirače

sve zavisi koliko zakosis baterije
2074ayr.jpg
5xu6n7.jpg

Tanjiraca je oko 2000 kg ima 24 diska fi 560, vucemje sa 82.1 nadubini (do osocine ,lezaja 22-24cm) 5 brzinom a u drugo prohodu na 6-10cm 6-7 brzina. Moj drug vece sa torpedo rx120(skinuta turbina vece za 90ks) construm 32 bez problema al dubina:haha: ima pac valjke
Na prvoj slici se vidi dokle je ja zakosim, zavisno od zemljista

Ja mislim da nema vise od 1300-1500kg ta tanjiraca. Ja vucem sa rujom 820 Adut 30 diskova i nije mu sve jedno, zadnju bateriju sam dosta ispravio, idem od 7-9.5km/h zavisi od njive.

Zasto nisi ispravio malo zadnju a malo prednju da budu podjednake.Mislim da bi bilo bolje,mozda bi i lakse vukao tanjiracu.

Kad sam ih kupio bile su skroz ukosene pa kad sam isao da probam islo je dosta tesko, pa sam onda ispravio malo obe pa su isle malo lakse, posle je burazer uzeo i on je ispravio zadnju jos, meni je bilo ostalo jos 3 jutra pa sam tanjirao po mraku nisam znao da je on ispravi ali sam primetio da idu lakse tek posle sam video da ih je on ispravio, a i teske su za 80ks trebalo bi bar 100ks da urade posao... :D

Boki-Vl je napisao(la):
Ja mislim da nema vise od 1300-1500kg ta tanjiraca. Ja vucem sa rujom 820 Adut 30 diskova i nije mu sve jedno, zadnju bateriju sam dosta ispravio, idem od 7-9.5km/h zavisi od njive.
jbg kozna koja mala privreda ih pravi :haha: :haha: :haha: spremaosam u setembru za uljanu repicu sa njima
kad plugovi nisu hvatali u zemlju :sta:

Da li neko ima iskustva sa tanjiracama MINAV iz blaca.Zvao sam ih jesenas i imaju dobru ponudu,sve moze da se radi po porudzbini,ram,broj diskva,sirina izmedju diska,precnik diska,tezina + dostava na kucna adresu.Covek mi rece da imaju jednu prodatu u Djurdjevu.

Dejann je napisao(la):
a jel moze i po porudzbini vucna ili nosena da se naruci?
Moze bez obzira na izvedbu.
Inace,tanjiraca slicne tezine,kao recimo Adutova,je bila jeftinija bar 500€.Imaju i sajt neznam tacno adresu,probajte u googlu.
evo je jedna.
20f71b7.jpg

Rale 83 je napisao(la):
Boki-Vl je napisao(la):
jbg kozna koja mala privreda ih pravi :haha: :haha: :haha: spremaosam u setembru za uljanu repicu sa njima
kad plugovi nisu hvatali u zemlju :sta:
Pa moja nije construm (prvi put cujem za tu marku ali predpostavljam da je to Consum :haha: :haha: :haha:), ali ni Adut nisu lose tanjirace ( mislim od domacih sto ima na trzistu) za te novce :cao:

Adut tanjirače su za svaku pohvalu.Imali smo Typ-100 28 diskova nekih 8 godina.Samo ona zna koliko je uradila a nikada ključ nije stavljen na nju samo kači i teraj

Komsija je uzeo iz Vrsca (mbv) a ja sam uzeo iz ,,ferokop"-a v-28.Skoro su iste tanjirace, ja sam sa mojom prezadovoljan.Malo je skuplja od consum a dosta kvalitetnija. :D

Nazad
Vrh