Tanjirače

nasao sam juce kada sam bio na vasar MINAV novu tanjiracu 36 diska i po povoljnoj ceni i odmah dovezu tanjiracu kuci, samo zanima me koliko su kvalitetne :sta:

daj bato više dosta sa tim predstavljanjem i ja se nisam odmah predstavio tek posle mesec dana

Dejann je napisao(la):
nasao sam juce kada sam bio na vasar MINAV novu tanjiracu 36 diska i po povoljnoj ceni i odmah dovezu tanjiracu kuci, samo zanima me koliko su kvalitetne :sta:
Tu tanjiracu planiras vuci sa 5106?
@ todor evo necu vise obecavam.

@ todor nema ljutnje. :ppozdrav: :ppozdrav:
@ dejann ja sa mojim vucem omikron 2.8m 24 diska precnika 56cm, razmak izmedju diskova ne znam tacno, ali je malo veci.Prvom brzom bogami ima sta da vuce.Naravno na maksimalnu dubinu i solidno zakosenje.
Post je spojen: [time]1263681295[/time]

kod mene rx 100 vuce consum 32 i bogami papreno mu je.davao sam je na poslugu kolegi koji ima rusa sa s46 i duplim tockovima i on se tegli sa njom.

Bolje je da tanjiraca ide malo brze.Mogao bi on vuci mozda 3.6 ali u 4 sporoj,sto je za tanjiracu sporo.
Neka od 2.8 do 3m bi bila dobra za njega.
Ima jedna uzelova ovde u oglasima u ponudi. :cao:

evo slike moje tanjirace imao sam rusa 82 s njim sam vukao super je radila prodajem je stavio sam u oglase zato sto mi je mala za ovaj traktor inace radni zahvat 3 metra
28spxmx.jpg

pozdrav svima
dejane pogledaj oglase imas dve tanjirace jednu tesku vucenu i ovu vuceno nosenu
ova je radila jutros bilo malo mrazica pa je tanjirala oranje nesto spremljeno za luk :cao: :cao: :cao: :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1263738131[/time]

ugradio bih valjke na tanjiraci TARA V 28. Da li neko to vec ima ugradjeno? Zamolio bih slike. Hvala.

zrine **greška ti ja tražim sliku te tanjurače na starom forumu a ti su ju usliko ... :ppozdrav:

inaće tanjuraču pravi agroservis virovitica diskovi 560mm 32 diska zahvat 3,2m 3000€ dosta masivno je napravljena i konkretno sam zainteresiran za tu , e sad pitanje dali bi torpedo 90 mogao raditi sa njom nekako ni se čini pre teška neznam koliko je teška nisu mi znali reći ali ja mislim da je preko 1000 kg ,

zrine892 je napisao(la):
p1240081816x612.jpg

evo neka nepoznata tanjuraca..

Cuprija@ zasto mora biti od Tare 28 ? Vjerujem da bi odgovarao taj patent od neke druge tanurače..
S obzirom koliko je daleko zadnja baterija treba dobar hidraulik da to digne,a i da je nosi putem! Sta vi kazete? Po meni ovog zahvata bolja je vucena :bravo:

imam adutovu od 28 lista sa paker valjcima jako sam zadovoljan za ove 3 godine samo jedan lezaj vucem je sa torpedom 90 prvom je ok a drugom je zilavo onda se bas muci naravno tockovi u vazduhu od tanjirace

Nazad
Vrh