Dejann
Član
nasao sam juce kada sam bio na vasar MINAV novu tanjiracu 36 diska i po povoljnoj ceni i odmah dovezu tanjiracu kuci, samo zanima me koliko su kvalitetne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tu tanjiracu planiras vuci sa 5106?Dejann je napisao(la):nasao sam juce kada sam bio na vasar MINAV novu tanjiracu 36 diska i po povoljnoj ceni i odmah dovezu tanjiracu kuci, samo zanima me koliko su kvalitetne
b_a_t_a je napisao(la):Tu tanjiracu planiras vuci sa 5106?Dejann je napisao(la):nasao sam juce kada sam bio na vasar MINAV novu tanjiracu 36 diska i po povoljnoj ceni i odmah dovezu tanjiracu kuci, samo zanima me koliko su kvalitetne
@ todor evo necu vise obecavam.
No problemo.babela je napisao(la):moze batice jos sam neiskusan cekaj malo da se uhodam
S obzirom koliko je daleko zadnja baterija treba dobar hidraulik da to digne,a i da je nosi putem! Sta vi kazete? Po meni ovog zahvata bolja je vucenazrine892 je napisao(la):
evo neka nepoznata tanjuraca..
Cuprija@ zasto mora biti od Tare 28 ? Vjerujem da bi odgovarao taj patent od neke druge tanurače..