Tanjirače

ili on samo vas sa čeneja zavrće jer mnogi su kod njega kupili ja sam im ličo dao broj i niko mi se nije žalio

ne znam sta da ti kazem ali ako malo bolje iscitas ove komentare,vise je onih koji ga znaju po prevari,nego po dobrom,a sto se tice nas sa ceneja,mi smo svedoci ovih sto dolaze sa strane pa ga traze u kafani,a kao sto sam napisao on je u ceneju prodao samo dve i nije imao priliku mnoge da zejebe

Zahebao je i mog komšiju za sejalicu, mislio je da kupuje majevicu a dobio je unikat :D , sastavljenu od više vrsta sejalica, nodetke , majevice i ko zna čega. Tek kad je vadio usmerivače zrna iz setvenog aparata, po pohabanosti je video s kim je imao posla. Ne moram vam ni pričati koliko je bio besan ali ništa nije uspeo da uradi, ni da dobije novce nazad ni da zameni sejalicu.

ma znam ja da nema koga nije zajebao i sto je vrlo vazno tanjirace su mu jedna od jacih masina,tako da za ove druge koje imaju vise flahova nego cevi,kao i lezajeva,narocito mu to pljuju ljudi,ma uzas...najbolje ga zaobici u sirokom krugu :nono: :nono:

traktoristacenej je napisao(la):
samo da znate nije sala,to je tanjiraca komerc iz ceneja ,ciji je vlasnik branimir kuzmanovic,a pazi sada ima i novi trik zaposlio je nekog matorog cicu,koji je kao direktor,koji o poljoprivredi nema pojma,traktor je video dva puta u zivotu,a bolje,laze nego ovaj i pazite da ne prodjete kao ja ta druga firma se zove TULJAK KOMERC A NA ISTOJ JE ADRESI,a on kaze da je tanjiracu komerc prodao i da sada samo zivi na adresi gde mu je do sada bila firma,mnogo je ljudi izvrao ii ja ne znam kako i sme da i dalje ide na vasare,mada sada salje tog matorog i vozace....ja sam trebo da ostvarim povracaj od 30%od uk cene masine preko ministarstva,molio sam ga za racun 4.5 meseca i on me zavlaci,a kada smo dogovarali jedino sto sam dobio je obican beli papir za priznanicu na kom se on potpiso jer mu navodno nije pecat firme bio kod njega nego kod knjigovodje,jednom recju paziiiiiiiiiiiiiiii...nema nazad.
Post je spojen: [time]1260912891[/time]
pa kad sam video sta me snaslo ja kod advokata da se raspitam sta mogu da uradim,a ovaj me gledo ko da sam lud i pita me da li dobijam fiskalni,kada kupim veknu hleba u radnji za 40 din,a ne da nekome na danasnje vreme das 4000 eura bez pravog papira
Znači prodao je firmu,da je čudan čudan je,ja sam svesno išao na rizik pošto su cene dogovorene dosta niže od trenutnih,i onako prošao sam 4+

pa dobro,a sto se imena i prezimena tice to ti je branimir-brane kuzmanovic,sa nadimkom malisa,a jos da ti kazem mozda i nisi dovoljno zastupao svoje interese,jer on se samo fizicki obracunava

dali zna neko gde bi mogao da nadjem tanjiracu sa 28 diskova moze i veca ali treba da bude na poteznice, posto ovde kod mene nema bas neki dobri putevi za vucnu tanjiracu ::lose::

Dejann je napisao(la):
dali zna neko gde bi mogao da nadjem tanjiracu sa 28 diskova moze i veca ali treba da bude na poteznice, posto ovde kod mene nema bas neki dobri putevi za vucnu tanjiracu ::lose::
Novo Lemind - Leskovac zakon polovno moze na PP

Consum sa paker valjcima 28 diskova,mislim da je to dobra kombinacija.

Pa po meni je bolje malo manja tanjiraca,brze ides a to mnogo znaci.Sa paker valjcima neide bas lako,velika je razlika sa valjcima i bez njih.

zike je napisao(la):
Pa po meni je bolje malo manja tanjiraca,brze ides a to mnogo znaci.Sa paker valjcima neide bas lako,velika je razlika sa valjcima i bez njih.
Paker valjci ne prave nikakav otpor, desava se da ne daju zadnjim diskovima da idu u zemlju i da se onda tanjiraca jos lakse vuce.

Koliko ja znam valjci se steluju,pa podignes ih malo vislje i onda zadnji diskovi tanjirace idu dublje.

Nazad
Vrh