Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znači prodao je firmu,da je čudan čudan je,ja sam svesno išao na rizik pošto su cene dogovorene dosta niže od trenutnih,i onako prošao sam 4+traktoristacenej je napisao(la):samo da znate nije sala,to je tanjiraca komerc iz ceneja ,ciji je vlasnik branimir kuzmanovic,a pazi sada ima i novi trik zaposlio je nekog matorog cicu,koji je kao direktor,koji o poljoprivredi nema pojma,traktor je video dva puta u zivotu,a bolje,laze nego ovaj i pazite da ne prodjete kao ja ta druga firma se zove TULJAK KOMERC A NA ISTOJ JE ADRESI,a on kaze da je tanjiracu komerc prodao i da sada samo zivi na adresi gde mu je do sada bila firma,mnogo je ljudi izvrao ii ja ne znam kako i sme da i dalje ide na vasare,mada sada salje tog matorog i vozace....ja sam trebo da ostvarim povracaj od 30%od uk cene masine preko ministarstva,molio sam ga za racun 4.5 meseca i on me zavlaci,a kada smo dogovarali jedino sto sam dobio je obican beli papir za priznanicu na kom se on potpiso jer mu navodno nije pecat firme bio kod njega nego kod knjigovodje,jednom recju paziiiiiiiiiiiiiiii...nema nazad.
Post je spojen: [time]1260912891[/time]_________________________________________________
pa kad sam video sta me snaslo ja kod advokata da se raspitam sta mogu da uradim,a ovaj me gledo ko da sam lud i pita me da li dobijam fiskalni,kada kupim veknu hleba u radnji za 40 din,a ne da nekome na danasnje vreme das 4000 eura bez pravog papira
Novo Lemind - Leskovac zakon polovno moze na PPDejann je napisao(la):dali zna neko gde bi mogao da nadjem tanjiracu sa 28 diskova moze i veca ali treba da bude na poteznice, posto ovde kod mene nema bas neki dobri putevi za vucnu tanjiracu
Consum 3.2 ili Adut.djoker je napisao(la):Zanima me koju mi tanjiracu sa paker valjcima preporucujete za traktor od 130 ks belarus pozdrav.
po meni isto bolje je 2.8, zbog vece radne brzine i zbog ovog novog zakona jer 3.2 metara je van gabaritna merazike je napisao(la):Pa po meni je bolje malo manja tanjiraca,brze ides a to mnogo znaci.Sa paker valjcima neide bas lako,velika je razlika sa valjcima i bez njih.
Paker valjci ne prave nikakav otpor, desava se da ne daju zadnjim diskovima da idu u zemlju i da se onda tanjiraca jos lakse vuce.zike je napisao(la):Pa po meni je bolje malo manja tanjiraca,brze ides a to mnogo znaci.Sa paker valjcima neide bas lako,velika je razlika sa valjcima i bez njih.