2808
Član
Razumem te i verujem ti samo prenosim svoje iskustvoJa kad sam kupovao,otisao u utrine i rekao da zelim jaci ram a 2.6 i bez problema su mi takvu doterali
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Razumem te i verujem ti samo prenosim svoje iskustvoJa kad sam kupovao,otisao u utrine i rekao da zelim jaci ram a 2.6 i bez problema su mi takvu doterali
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ili ako ima neko kod tebe pozajmi pa probaj i videces koja ti paše,to bi bilo idealnoDvoumim se oko kupovine vucne tanjirace za Armatraka 83ks. consum 28diskova sa rotorima ili adut 28diskova sa rotorima. Skuplja consum 700e
Probao juce od drugara ferokopovu sa 24 diska i rotorima maksimum za armu, nikako preko togaIli ako ima neko kod tebe pozajmi pa probaj i videces koja ti paše,to bi bilo idealno
Kod nas takva ide sa traktorom minimum 130ks ako zelis da tanjiras kako trebaPolutesku ram je mislim 120 x120 diskovi 560. Drugar rece da je masa oko 1700kg
Ferocoop 28 diskova,laka nosena 460 disk 2100 sa pdv,510 disk 2200 sa pdv.bez racuna oko 300, eura jeftinijaJel ima neko ferocoop 28 diskova?
Za 560-577 mislim da bi to islo...
I ako zna neko koliko je sad nova?
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Kod nas takva ide sa traktorom minimum 130ks ako zelis da tanjiras kako treba
Nisam napisao a na tu sam mislio, laka nosena... hvalaFerocoop 28 diskova,laka nosena 460 disk 2100 sa pdv,510 disk 2200 sa pdv.bez racuna oko 300, eura jeftinija
Takva nam je zemlja,ja nosim polutesku nosenu 2.5m 850kg sa imt 5106,treca spora maksimalno cetvrta kad je lepo i suvo oranje,na strnjiki 3 sporaKad čitam ovo imam utisak kao da sam na Dobroj zemlji na fejsu, a ne na Poljo info forumu...
Kod nas ne mozes ici brze od 6 do 8 na sat sa njomRašide neće biti.130 ks bi je rašrafilo da ne bi ostali dugmići od nje.
Šta radiš sa tanjiračom u oranju?Takva nam je zemlja,ja nosim polutesku nosenu 2.5m 850kg sa imt 5106,treca spora maksimalno cetvrta kad je lepo i suvo oranje,na strnjiki 3 spora
У табели са подацима на "Ферокоповом" сајту, 120х120 је на рамовима лакше варијанте.... лаких вучених тањирача. За тањирачу са 24 тањира од 560 мм декаришу масу без ваљака 1350 кила. Је л' то значи да су сами ваљци за 24 тањира око 400 кила? Зна ли неко колико вагају просечни пакер ваљци? Чет'рсто кила за захват 2,4 метара?Polutesku ram je mislim 120 x120 diskovi 560. Drugar rece da je masa oko 1700kg