Središnji deo Srema, naselja duž pruge Šid-Zemun.Sami su sebi:,,Nadenuli'' to ime.To je deo Srema sa najplodnijom i najboljom zemljom...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I kontra da posadis ono opet nikneIzmeđu ostalog da.Seješ dugmad, niču kaputi.
Kolega ja imam Agroart-ovu nosenu od 28 tanjira, vuce je lako 577. Zadovoljan sam kako radi, verovatno bi i bolje bilo da se jos optereti sa 100kgDa li neko ima fero cop,malu nosenu sa 22 ili 24 diska,treba mi za 577 bez prednje vuce. Kako se pokazala i sa kojim diskovima?
Ima kod nas u selu jedna takva baterija stoji dugo mogu pitati ako te zanima… drugu je kupio moj komsija skratio osovine i namontirao na podrivac.Jel zna neko gde bi mozda bilo na prodaju ovako nesto u delovima,treba mi samo baterija sa tim diskovima.
things to check in new laptop
Imam agro art 28 diskova skrojena je za 577Da li neko ima fero cop,malu nosenu sa 22 ili 24 diska,treba mi za 577 bez prednje vuce. Kako se pokazala i sa kojim diskovima?
Jel mislis na laku ,ili tesku nosenu sa 24 diska.Ta Ferokopova razjebava pumpe hidraulike,ne mogu da je nose,ona od 24 tanjira.