Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Svako iskustvo dobrodošlo, hitno mi je .Jedno pitanje. Gde uzeti najkvalitetnije nazubljene tanjire? Treba mi za spedo pipalicu i to samo dva tako da cena nije bitna. Hvala.
Ок ,задовољан сам бољи посао уради од Олтове коју сам имао,за сада само служи да се прећу кукурузишта ради лакшег орања.Постоји и један недостатак не поклапа средину па остаје мали брег по средини, биће решено@ratatatui, kako si zadovoljan tanjiracom?
Да си обратио пажњу на "Јутјубу" на ситнију технику, видео би колико тих материјала долази баш из Украјине. На страну велики пољо-комплекси и крупни произвођачи, али украјински сељаци цепају неку ситнарију да се изненадиш.Pa nije bas Ukrajina oaza za sitnije traktore .
Шта планираш са тиме?Постоји и један недостатак не поклапа средину па остаје мали брег по средини, биће решено
Ја сам их сретао и код нас и то оних из друге половине '90-их, али то је, колико сам скапирао, боја за унутрашње тржиште (па и државе СЕВ-а), док је за извоз ишла црвена (некада бела или чак сребрна металик на хауби)).Jel mi se cini ili su belorus traktori u Ukrajini i Madjarskoj uglavnom plave boje ?
Да, јер је то боја за за СССР и сада ЗНД и источни блок бивши, код нас су црвени јер се радеду у новоме саду и за извоз су ван ртих тржишта..Jel mi se cini ili su belorus traktori u Ukrajini i Madjarskoj uglavnom plave boje ?
Malo je jedna, mozda dve....ali na sta bi to liciloJednom prilikom sam na nekoj tanjiraci video da je taj problem brega na sredini rešen postavljanjem neke motičice slične onima na spartačima.
Брег пераве предње или задње батерије? Ја имам иксачу, па ми је познато шта се дешава тачно и са којим батеријама и са којом закошеношћу истих....Ок ,задовољан сам бољи посао уради од Олтове коју сам имао,за сада само служи да се прећу кукурузишта ради лакшег орања.Постоји и један недостатак не поклапа средину па остаје мали брег по средини, биће решено
Da. Ko sto kazu ostali. Samo me zanima da li ima razlike u kvalitetu ili je samo farba? Ko sto je nas IMT za izvoz bio kvalitetniji id dimacihJel mi se cini ili su belorus traktori u Ukrajini i Madjarskoj uglavnom plave boje ?
Брег праве задње батерије јер су крајњи тањири исувише далеко и кад се зарију у земљу 10-12 цм набаце земљу у тај међу простор и направи се између њих брег.Брег пераве предње или задње батерије? Ја имам иксачу, па ми је познато шта се дешава тачно и са којим батеријама и са којом закошеношћу истих....
Једино решење за уклањање предњег прега који не скину предње батерије је да се псотави мотика попут оне на подривачу, не тако велика која скине тај брег. То сам видео на Разоловој тањирачи од мог друга, исто је икс...наравно ако се укосе више предње батерије онда она скине сву земљу са унутрашњим тањирима па нема тог необрађеног брега....
Nemaju na stanju ove sto kod mene idu, ceka se 2 nedelje ako se poruči. A i 9000 košta jedan disk, francuske proizvodnje, mnogo.Zovi mikron sirig.Oni drze orginale.
Ova kao da nema strugace?Kod mene je isto tako ali samo na jednu stranu lepila, iako ima strugac ja ubacio jos i lanac i sad se ta dva diska cakle kao pasija vreca.Брег праве задње батерије јер су крајњи тањири исувише далеко и кад се зарију у земљу 10-12 цм набаце земљу у тај међу простор и направи се између њих брег.
Данашњи секс