Tanjirače

Pa i meni se čini realna jer su leskovačke od 28 listova u solidno dobrom stanju , 400-450€ .

Ja imam leskovacku 28 lista,znaci moze oko 500 evrica za nju?,u odlicnom je stanju.
Admn. nije oglas da nije off

Odg: Tanjirače,

svakako da je ovaj sale u pravu i ja mu znam zenu ona je prodavala u rumi masine i dok je ona radila u firmi i znao je da nesto mora da ispostuje,a u poslednje dve godine nista.inace ja sam na 10km od njegove radionice i slusao sam samo kritike o prevarama koje je cinio ljudima,kao sto je narucis valjak od 3m dobijes od 2.8,kupis kembridz sa novim
on ti ugradi polovne elementi.a sto se tanjiraca tice tu je maher svima prica kako neka ima 1800.kao najlaksa pa navise a ja garantujem da je niko nije merio i da laze,celo selo se zali i u ceneju je prodao svega 2 tnjirace,sam jesenas kupio i znam da je ovaj u propasti,dajes kaparu sedamdeset posto,pa ti probije rok isporuke i tako molis ga a kada odes licno nece da otvori kapiju,jer ga svi vijAJU za kapare,pa se ogradio,nece na mobilni da se javi ili radnici lazu da nije u firmi,firma mu propada i samo da vam kazem u kom sam problemu iskrivila mi se osovina na bateriji ,racun nisam dobio,a iz ceneja sam ne znam kako ce ga tek drugi navatatii,ljudi ne igrajte se too je jedan olos i vodite racuna.

:sta: Primetio sam da se niko ne javlja još letos kada sam jurio valjak.Baš sam bio uporan danima i zvao na sve telefone ali se niko nije javljao.Hvala ti puno na ovoj informaciji :ppozdrav:

samo da znate nije sala,to je tanjiraca komerc iz ceneja ,ciji je vlasnik branimir kuzmanovic,a pazi sada ima i novi trik zaposlio je nekog matorog cicu,koji je kao direktor,koji o poljoprivredi nema pojma,traktor je video dva puta u zivotu,a bolje,laze nego ovaj i pazite da ne prodjete kao ja ta druga firma se zove TULJAK KOMERC A NA ISTOJ JE ADRESI,a on kaze da je tanjiracu komerc prodao i da sada samo zivi na adresi gde mu je do sada bila firma,mnogo je ljudi izvrao ii ja ne znam kako i sme da i dalje ide na vasare,mada sada salje tog matorog i vozace....ja sam trebo da ostvarim povracaj od 30%od uk cene masine preko ministarstva,molio sam ga za racun 4.5 meseca i on me zavlaci,a kada smo dogovarali jedino sto sam dobio je obican beli papir za priznanicu na kom se on potpiso jer mu navodno nije pecat firme bio kod njega nego kod knjigovodje,jednom recju paziiiiiiiiiiiiiiii...nema nazad.
Post je spojen: [time]1260912891[/time]
pa kad sam video sta me snaslo ja kod advokata da se raspitam sta mogu da uradim,a ovaj me gledo ko da sam lud i pita me da li dobijam fiskalni,kada kupim veknu hleba u radnji za 40 din,a ne da nekome na danasnje vreme das 4000 eura bez pravog papira

nekoliko god ali je drug kupio ove god od branimira tanjiraču i nije imao problema

mislim da je brate u ovo vreme kupovina od njega,prava hrabrost,a i nije neko vreme z
a lutriju
Post je spojen: [time]1260913601[/time]

Nazad
Vrh