Odg: Tanjirače,
svakako da je ovaj sale u pravu i ja mu znam zenu ona je prodavala u rumi masine i dok je ona radila u firmi i znao je da nesto mora da ispostuje,a u poslednje dve godine nista.inace ja sam na 10km od njegove radionice i slusao sam samo kritike o prevarama koje je cinio ljudima,kao sto je narucis valjak od 3m dobijes od 2.8,kupis kembridz sa novim
on ti ugradi polovne elementi.a sto se tanjiraca tice tu je maher svima prica kako neka ima 1800.kao najlaksa pa navise a ja garantujem da je niko nije merio i da laze,celo selo se zali i u ceneju je prodao svega 2 tnjirace,sam jesenas kupio i znam da je ovaj u propasti,dajes kaparu sedamdeset posto,pa ti probije rok isporuke i tako molis ga a kada odes licno nece da otvori kapiju,jer ga svi vijAJU za kapare,pa se ogradio,nece na mobilni da se javi ili radnici lazu da nije u firmi,firma mu propada i samo da vam kazem u kom sam problemu iskrivila mi se osovina na bateriji ,racun nisam dobio,a iz ceneja sam ne znam kako ce ga tek drugi navatatii,ljudi ne igrajte se too je jedan olos i vodite racuna.