Tanjirače

milan_spay je napisao(la):
Vucko, koji je zahvat i sto je drzis na tockovima? Toliko potone?
ONA POKRIVA TRAG RUSA,SIRINE JE 2.30,CINI TI SE DA JE NA TOCKOVIMA NIKADA JU NE DRZIM NA TOCKOVIMA DOK RADIM.

ja cenejsku w 28 sa ramom 150x150xvucem sa stepenom brze tj,sa 2 a prvi put sa 1 moj zetor 10540 ima samo
3 brzine i 3 medju brzine preko powera za svaku brzinu imate 3 medjubrzine

todore sta sad?
image-8237_4AEB3C4C.jpg

image-3802_4AEB3C4C.jpg

vuko sam je sa kejsom drugom i gas 15 km/h neoseca je prezadovoljan,i drugi prohod vuce kejs kao lud.

ali to je prvi prohod posto je danas bilo dosta vlage pa sam je otpustio da tone fest i prevuko je samo jedan prohod i posejali,ma nije trebo drugi prohod kad je bilo kao da sam orao na 20-25cm.tu i netrba drugi prohod.zato sluzi ona opruga na tanjiraci da nebi tanjiraca tonula previse i da bi je neki drugi mogli vuci po zelji.

akcub9.jpg

Post je spojen: [time]1257442888[/time]

Todore molim te da ne preteruješ sa tim svojim 567.Skoro da ćeš prevazići jednog momka koji se eto bar ima čime hvaliti,a ti....

Tezina joj negde oko 1340 kg. Tuljci nisu liveni vec vareni pa strugani i to lose jer ima dosta diskova koji nisu u bas osi pa dok se vrte idu malo levo desno,znas o cemu govorim. Pukao mi nosac klipa,gornji, pa smo to varili (imas sliku negde ranije). Uglavnom ne mogu reci da je losa,ali daleko je od odlicne. Jos jedna velika i katasrifalna greska je kako su odradjeni cistaci,ubi boze. Majstor je hteo da na brzaka odradi i uzme lovu pa zato ima dosta sitnih greskica. Farbana je bez osnovne farbe,samo zavrsna. Sve u svemu radi,solidno,ali imam u planu da je prodam i da sam pravim tanjiracu. Zakljucak bi bio da bi uz par dorada to bila odlicna tanjiraca,ali to je slucaj sa svim tanjiracama te klase domace proizvodnje bez izuzetka. Ako hoces tanjiracu,a imas para kupi kverneland, Sve u svemu kolko para toliko muzike.

rasa02 je napisao(la):
Valja li ova tanjiraca?Neznam dali je imt ili dubica,ima 36 tanjira u 4 baterije.Prednje dve baterije bi izmenjao tanjire,zna li neko gde ih je najpovoljnije kupiti?
fm6o2a.jpg

Post je spojen: [time]1251551161[/time]
35n1nax.jpg
trazim vec pola sata ovu tanjiracu . dali neko ima od ove tanjirace kucista i nosace kucista i odstojnike izmedu tanjira . hteo bi moju da sirim pa ako neko ima nek mi pise na pp unapred hvala :cao:

Interesuje me pošto može biti Leskovačka tanjrača od 32 lista , nošena , sa metalnim ležajevima . Mislim da je to poluteška ili se varam .

Jel vredi to 650€ .

5x4xeu.jpg

97laft.jpg

Post je spojen: [time]1259774059[/time]
Zar nema nikog u pomoć ! :sta:

Pa po meni cena je prilicno realna! Poredjenja radi ja sam proletos prodao OLT tanjiracu od 20 diskova,sa drvenim lezajevima u prilicnom losem stanju za 250 novaca.

Nazad
Vrh