Možda je najjednostavnije rešenje naći nekoga sa kraćom desnom nogom da ne može skroz da stisne gas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Auuu, šteta, bio jedan takav iz Beške ali poginuo dok je zdravom i dužom nogom odgušivao u hodu V 32 tanjiracu,pao pod nju...Možda je najjednostavnije rešenje naći nekoga sa kraćom desnom nogom da ne može skroz da stisne gas.
Malo šale na račun Rajke nikad nije loše, sad malo ozbiljnije.Interesuje me koliko košta ovakva tanjirača, neću da kupim a još nemam Rajku65 pa i nemam čime da je vučem, čisto da proverim da li me je gazda ove mašine slagao?Juče sam išao u susedno selo da uslužno uzorem čoveku 3,5 jutra i na njivi sretnem stručnjaka koji mi kaže kako ne može da prežali što je prodao Rajku i kupio MTZ 82.1.Kaže da je to bio NEŠTO traktor,čak je vukao 26 diskova tanjiraču.Imam snimak malo veće tanjirače u radu koju bih probao vući sa Rajkom kad je kupim.Bojim se samo da vlasnik tanjirače neće hteti da rizikuje da mu je ne iskidam,svi znaju koja je sila u pitanju...
2000-2500 din prohod.Koliko naplaćujete usluge tanjiranja po kj ?