To je prosto ne ostvarivo u praksi a oni neka pišu šta hoće.Tebi treba tanjirača koju vuče MTZ 82 ako misliš da radiš kako treba i sačuvaš traktor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jel mogu slike te tvoje tanjiraceKolega imam ja za tebe vučena Tanjirača komerc Čenej 24 diska. Koje proizvođač te tvoje ako se nevaram 28 je diskova.
Evo jednog snimka gde 82-jka radi sa kratkom tanjiracom.E sad ti baća imaš i kadar traktor pa ta kratka može i nešto da odradi...
Mi sa 82kama recimo mislim da ni sa kratkim se ne bi usrećili..
Jednostavno te tanjirače, kratke ili dugačke, koje 82ka može da vuče su suviše male iliti lagane da i išta uradile u 1 ili 2 prohoda... Mislim na kuruzište koje ima mase na pretek...
Nisam mislio posle kiše,već kada ima vlage u zemljištu..zadnje 3 godine se radi po suvom ..rađene usluge u novembru,posle kiše,zatrpava kukuruz bez problema.Marko jel neće da guši kad je vlažno?
@ivanz ja imam neretvu,bez krila,nije baš za sušnu godinu i pripremu ..više voli vlažniju zemlju..tanjiri su kod mene 560,stavljeni ove godine i nisu uspešno mešali masu. Ali kada je vlažnija zemlja,radi extra...