lovac luka
Član
Baća bolje je kad su duzi bolje igraju!!!
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jel ima ova masina negde u srbiji dase kupi?ili nesto slicno kad ukucam roto drljaca izbacuje klasicne roto drljace a ne ovoО, па ове "ротационе дрљаче" се масовно користе по бившем СССР-у и у пролеће разбија покорица и аерише земљиште у избокорелој пшеници.
jel ima ova masina negde u srbiji dase kupi?ili nesto slicno kad ukucam roto drljaca izbacuje klasicne roto drljace a ne ovo
Možda bi mogao suvi pesak. Specifična masa je negde oko 1.5 gram po kubnom centimetru.А је л' има нешто друго чиме може да се напуни рам, осим уља? Мислим, кубни сантим уља је масе 0,80-0,85 грама, што ми се на читаву запремину рама тањираче, овако одока, не више од додатних двесто кила масе. Бетон није за тај пос'о?
I nema problema sa rdjom...Tako je, zbog mraza zimi...
Ja sam ferocoopovu napunio sa preradjenim uljem,moze da stane 200l u ram kad je napunis i rasporedjena je sa tezinom kroz ceo ram mnogo bolje ide u zemlju i ne rdjaSamo ovi kosnici što sam uslikao. Da krajnji su manjeg prečnika.
Za punjenje ne znam, pitam za savet. Brane je preporučio ulje