Tanjirače

Vidi i Mikron sirig, ili kod ovih nasih MBV vrsac.

Jel imaju negde da se kupe kvalitetni lezajevi za tanjiracu? Namenjao sam se ove godine nezna se...

Poslato sa YAL-L21 pomoću Tapatoka

Peet onda bolje uzmi Aragon jer ti razlika u ceni ne igra veliku ulogu a opet velika je konstrukcijska razlika spram Texas tanjirače pogotovo što imaš kadar traktor koji može da nosi i vuče teško.Ja sam se raspitao kod skoro svih prodavaca i na kraju rešio da konkurišem za Ilgi Aragon jer cenovno nije najjeftinija a ni blizu cenama koje imaju zvučna imena pa kako bude.

Danas pričam sa poznanikom koji ima plavu,agronovak i kaže da su tanjiri 560 a ne 510 i da je perzadovoljan,išao je igde je slama ostavljena i nije skupljena i nije zaglavila,nudio mi za probu ako hoću ali sam završio jesenje radove tako da ste uskraćeni za analizu.

Ladno proizvodjači te gvožđurije stave mazalice i zatvorene ležajeve,prošle godine sam na spremaču 10 ležajeva na rotorima za sezonu zamenio,mažem ko lud a oni samo cvile...

Takvih konstrukcionih ima ako je S ležaj
A ako su kućišta od TARA sa semerinzima tu ide masti baš dosta
Zna moja mladost kako sam kleo fadipovu ručnu mazalicu!!

Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora

Malo je reći da smo prezadovoljni
8d37bd733be30fe6ad0480d56ce2f384.jpg
fbbd766c6337126b538bf51ac5e946b4.jpg

Послато са SM-A405FN помоћу Тапатока

Ја више не подмазујем лежајеве на тањирачи мењао сам пар комада прошле год...ове године ни један али залијем цело кућиште прерађеним уљем два пута дневно и то је то или нафтом,прашина очисти онај вишак и нисам ове год ни један променуо.

Nazad
Vrh