Uzmi sa disk valjkom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jos nisi predao zahtev?Koja je tanjiraca bolja po vama?
Isti broj Kg oko 1400.
Crvena je Turskog proizvodjaca a plava Poljskog.
Sirina 3 m. Diskovi 510 mm
Turska ima klip za spustanje i dizanje zadnjeg dela roto valjka dok Poljska nema.
![]()
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
skupe su za taj kvalitet.Ima jedna firma Agronovak iz Vladimirovca, vidim lrave kratke tanjirace juce sam oh video pored puta. Ne znam kakve su i koja je cena, ali eto da se zna i za njiih.
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Dosta je teska ta varijanta.Kod nas imaju takve sa disk valjkom i ne valja zbog tezine.Onaj helix valjak je po meni idealan.Zavisi sta ce joj biti ptomarni posao,. Disk rotor kako kod Cicija je best by, rotor od motanih L profila ume da nakupi kukuruzovinu u sebe i da gusi, ali je za finisiranje odlican.
Ima je moj ujak i uopšte nije zadovoljan.Ima jedna firma Agronovak iz Vladimirovca, vidim lrave kratke tanjirace juce sam oh video pored puta. Ne znam kakve su i koja je cena, ali eto da se zna i za njiih.
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Tako i Satex, podigao cene na delove samo tako.Ja sam pre uzeo one spiceve na gruber bilo je u satex 10e ove godine ih zovem kazu 20e a kvalitet nikakav.Otisao uzeo u mbv vrsac turski ilgijev za 15e kvalitet dobar.Molio bih za preporuku za neku firmu koja prodaje delove za vučene tanjirače? Interesuju me diskovi, tuljci, puškice i početne i završne pakne?
Sve ovo prodaje i Ferocoop ali mi se čini da su preskupi.