Uzmi sa disk valjkom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jos nisi predao zahtev?Koja je tanjiraca bolja po vama?
Isti broj Kg oko 1400.
Crvena je Turskog proizvodjaca a plava Poljskog.
Sirina 3 m. Diskovi 510 mm
Turska ima klip za spustanje i dizanje zadnjeg dela roto valjka dok Poljska nema.
Sent from my iPhone using Tapatalk
skupe su za taj kvalitet.Ima jedna firma Agronovak iz Vladimirovca, vidim lrave kratke tanjirace juce sam oh video pored puta. Ne znam kakve su i koja je cena, ali eto da se zna i za njiih.
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Dosta je teska ta varijanta.Kod nas imaju takve sa disk valjkom i ne valja zbog tezine.Onaj helix valjak je po meni idealan.Zavisi sta ce joj biti ptomarni posao,. Disk rotor kako kod Cicija je best by, rotor od motanih L profila ume da nakupi kukuruzovinu u sebe i da gusi, ali je za finisiranje odlican.
Ima je moj ujak i uopšte nije zadovoljan.Ima jedna firma Agronovak iz Vladimirovca, vidim lrave kratke tanjirace juce sam oh video pored puta. Ne znam kakve su i koja je cena, ali eto da se zna i za njiih.
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Tako i Satex, podigao cene na delove samo tako.Ja sam pre uzeo one spiceve na gruber bilo je u satex 10e ove godine ih zovem kazu 20e a kvalitet nikakav.Otisao uzeo u mbv vrsac turski ilgijev za 15e kvalitet dobar.Molio bih za preporuku za neku firmu koja prodaje delove za vučene tanjirače? Interesuju me diskovi, tuljci, puškice i početne i završne pakne?
Sve ovo prodaje i Ferocoop ali mi se čini da su preskupi.