talianu
Član
Da li je ovo softver od trimble GFX-a?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Није то неки репрезентативан снимак, већ неки од првих са листе која је искочила када сам у поље за претрагу "Јутјуба" укуцао термин "ротационная борона". На страну музика у позадини и старосна структура људи са снимака, али на десетинама снимака видећеш да баш ту и нису чиста посла и оваква дрљача баш и не сатире пшеницу колико мислиш.Od toga sto i nije bas niklo , unistava bar jos 10% psenice, ako ne i vise.
Vidi se na snimku kad je psenica u klasu koliko je retka.
Drugo, muzika sa Marsa a kad ono bacuske stare ko zemlja
Da li je ovo softver od trimble GFX-a?
Radio ja necim slicnim imao komsija i prodavao... jaka sasija ti radni organi u 3 reda + dupli rotori, ako je suvo sojiste bez slame napravi savrsen setveni sloj za psenicu u 1 prohodu. Cim je malo vlaznije,ima mase i nema brzine to nikako ne radi.A jel neko vidio kako to prakticno radi? Za onaj tip sto sam postavljao u chat znam ds radi super ali ovakav nisam nikadvidio uzivo.
Kakav traktor kada sam ja probao tanjiracu da li se secas dubine koju si nastelovao i mislim da nisam mogao preko 13km ici a ti ovde na 1860 ides 11kmOvo danasnje je kao kutija cigara, 7-9 cm. Nema potrebe da se ide dublje jer ovo tanjiranje sluzi samo da se sakriju zetveni ostaci a posle ide gruber.
Strahovito je jak za njegovih 115 ks. Pogledaj koliki mu je ucinak sa ovom tanjiracom:
@milos.... Pogledaj ovaj video do kraja gde se vidi dubina: Tanjiranje . Ne orem vec godinama tako da nisam imao prilike da tanjiram oranje.
Ne razumem zasto nemoze da vuce, a razlika u konjazi navodno 45ksUglavnom je slicna dubina uvek kada tanjiram, mozda razlika par cm. Moze i ovaj da ide 13 km/h u ovoj brzini ako mu dodam gas.
Kod nas ima nekoliko tih ariona 430, i niko nije zadovoljan snagom. A potrošnja da se čovek malo ukaki.
Znam da praktikuje čelične tuljke umesto gusanih , bude lakšaKako su se pokazale čenejske tanjirače od Tanjirača komerc-a.
Interesuju me vučene V28 sa paker valjcima
Ja ih imam vec 10 godina,promenjeni samo lezajevi tocka,ostalo nista .Redovno podmazivanje,okrecem se sa spustenim tanjiracama od prvog dana koriscenja.Godisnje uradi izmedju 300-500 kj.Blizu si mozes doci da je vidis. V28 diskovi 610mm,ram 150x150.Kako su se pokazale čenejske tanjirače od Tanjirača komerc-a.
Interesuju me vučene V28 sa paker valjcima
Ne moze biti laksa od drugih sa livenim tuljcima,ima tezi ram,ili nesto drugo ,jer takva kakva je ,da je malo teza ja ne verujem da bi 820 mtz mogao da je vuce u svim uslovima,ni ovako mu nije svejedno ako tanjiram suncokretiste gde najvise ide u zemlju a kamoli sa jos par stotina kila ili koliko vec bi dobila sa livenim tuljcima.Znam da praktikuje čelične tuljke umesto gusanih , bude lakša
Znam da koristi obične profile kačio sam slike njegovog setvospremača
Čuo sam da tanjirače nisu loše!
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora