Tanjirače

Svakakve fušeracije ima kod nas...
Na mojoj tanjiraci ( Minav-fabrika više ne radi),osovine 30 x 30,a na tanjirima rupe 35 x 35 ::jako_besan::
Morao sam da sečem od cevi 35 x 35 parčiće od 4 mm i da ubacujem izmedju osovine i tanjira da bih eliminisao taj prazan prostor. Pretpostavljam da će ovo biti samo privremeno rešenje. Imate li neki predlog šta uraditi,osim zamene osovina i ležajeva?

Odneseš diskove/tanjire na preradu.Ubace im umetak sa kockom 30*30 i zavare ga.Ja sam kod mene to odradio na svim diskovima kojima su četvrtke bile uništene.Ako se dobro sećam to je koštalo 5 evra po disku kod Stevice iz Vojke pre nekih 10 godina.

Svakakve fušeracije ima kod nas...
Na mojoj tanjiraci ( Minav-fabrika više ne radi),osovine 30 x 30,a na tanjirima rupe 35 x 35 ::jako_besan::
Morao sam da sečem od cevi 35 x 35 parčiće od 4 mm i da ubacujem izmedju osovine i tanjira da bih eliminisao taj prazan prostor. Pretpostavljam da će ovo biti samo privremeno rešenje. Imate li neki predlog šta uraditi,osim zamene osovina i ležajeva?
Uzmeš mesinganu kocku 30x30mm staviš u centar i naliješ aparatom prazan prostor
Tako smo uvek popravljali tanjire

Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora

Ima firma u NS temerinski put nzm tačno kako se zove sa leve strane kad ideš iz centra, ptreko puta je neka radnja ta kupatila i sanitarije
Malo pre one gas pumpe

Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora

Za mesing i ostale obojene metale
Šalju i postom ako treba.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gotovo tanjiranje,prosto mi je zao da nateram podrivac ovde.
url=https://postimg.cc/CnSzW68x]
20191112-092119.jpg
[/url]

Zar nije logicnije da se prvo podrije pa tanjira

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

Nazad
Vrh