sinisa1979
Član
Uzećeš agromerkurovu monster ili običnu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moze da se doteze lezaj.Ja sam ih 2x menjao.Mada matica ima siroke zareze za osigurac,pa nekada mora imati malo lufta.Kod mene na Cenejskoj jedan tocak ima malo lufta,nije tanjirala puno,ali jeste isla preko svega i svacega,velikih vagasa po putu,razora itd,mada i dalje po meni ne bi smelo to da se desi,ne verujem da je to toliko cest problem.Probacu ako se moze otvoriti glavcina da dotegnem lezajeve,mozda se samo matica otpustila,promenucu i mast novom,nema mazalice za podmazivanje....
Glup je i semering ako se moze tako nazvati i plus nema nigde da se kupi, i ja sam menjao prosle godine lezajeve u jednom tocku jer je usla prasina i sjebala ihMeni je sada crkao lezaj na tocku nikad mazao nisam, ali mi bilo glupo sto nisu probusili biksnu i stavili mazalice nikakva mudrost, narucim kod njih kompletnu glavcinu kad gle cuda, MAZALICA ipak se usavrsili
Кад ти бубну цифру пашћеш на гузицуBilo je u okolini par komada konsuma i sve su imale neke probleme i na kraju prodate... Sutra Cu zvati AgroMerkur i pitati za cenu...
Послато са SM-A405FN помоћу Тапатока
70e. Uzeo sam kod njih taj semerun i oba lezaja za rezervu, 1000+800+800rsd.Glup je i semering ako se moze tako nazvati i plus nema nigde da se kupi, i ja sam menjao prosle godine lezajeve u jednom tocku jer je usla prasina i sjebala ih
Posto je glavcina?