Tanjirače

Omikron se najbolje pokazao.Drugar je ima od 2002, istanjirala hiljade jutara, za svo to vreme promenjen samo jedan ležaj i ništa više.

Што више година већа је вероватноћа и за више одрађених ха

Конзервирају их и чувају за неки добру прилику и продају

Sad več preteruješ ne kažem ja da su loši ali nisu ni tolko bolji kolko se ovde hvali.
Nervira te sto se mnogo hvale? Ne shvatas da su naj vise zastupljene? Recimo u mom kraju su zastupljene 90% negde manje negde vise uglavnom preko 50% se one voze (ne racunamo kratke koje su u poslednje vreme postale moda) naravno da cujes da se kvare kad ih mnogo ima, one sto se nisu kvarile za njih nisi cuo?! Ne mogu ja cuti za Adut dal se kvare kad ih ovde niko ne vozi. Imas 2 bitne stvari koje ih drze tu gde jesu, zavarene su jako dobro retko ces naci da je neka pukla, kod mene nisam video ni jednu varenu, druga bitna stvar su nosaci baterija koji su takodje izvanredno uradjeni, + najace paker valjke na trzistu, sve ostalo je potrosna roba! Preporucicu je svakom bez pristrasnosti, a evo redjaju ti se primeri koliko su sposobne tanjirace.

Poslednja izmena:
Moje iskustvo nije mnogo validno, jer tanjira godišnje 2x10 kj maksimalno. Zadovoljan sam radom, nije pucala ali ni ne okreće se na uvratinama.

Meni se kod Ferocopa sve svidja osim nosaca baterija,stavili po 1 sraf i one ushke da drze celu bateriju,kod drugara je to pucalo.
Tu Consum ima odlicno resenje,4 srafa i ploca od gore. Kod mene su srafovi 5.6 kvalitet i nikad ni jedan nije pukao,samo zato sto je dobro reseno.

Ni meni se ne svidja to kacenje baterija pa sam preventivno izvario ojacanja, stavljao sam slike u temi. Trebalo je ona ploca da bude duza i da se drzi sa 4 umesto sa 2 srafa.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Ja sam uzeo adutovu 2.6 sa ramom 150*150 i parker valjci.dvoumio sam se izmedju adut i cenej ali u ceneju ti stavlja cevi umesto tuljaka a u adutu preferira tuljke da stavi

Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk

5.6 sraf kad vidim najezim se. Bez obzira na mesto gde se nadje. 8.8 a 10.9 preferiram gde god moze.

У вези "Ферокопових" тањирача и качења батерија - обратите пажњу: на њиховом сајту, на компјутерским рендерима тешких вучених тањирача примењено је решење са четири вијка за једну тачку качења батерије, што је другачије од онога што имамо на њиховим лаким и средњим тањирачама.

До сада нисам уживо видео (или просто регистровао) неку њихову тешку тањирачу, па не знам да ли су то са рендера на исти начин и реализовали у пракси. Ако јесу, да ли се неко распитивао код њих да ли то решење са тешких може да се посебно наручи ни добије и на оним лакшим тањирачама?

Inace ovako je radio plug posle 22L kise
url=https://postimg.cc/wthBwFzh]
20191111-075132.jpg
[/url]

Ne ide ovde psenica. Ovde sejem suncokret,nego nije moglo da se ore,pa cu da podrivam,pa zato tanjiram,da ne ostanu stapovi na povrsini,a i ujedno da zatvorim pukotine,onda mi je manje kise potrebno.

Nazad
Vrh