Koliko te izašla ova tanjurača?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam vidio tko uvozi, gledao sam ih jedno vrijeme, al za sada ništa, možda uzmem neku vučenu i to je sveVidim kod vas uvoze i turske Tarimoz tanjirace. Dodju jeftinije od ovih Ilgi. Ne znam kakve su uzivo, kod nas mislim da ih nema.
Sve je to kinez sa drugom etiketom.I kod mene na sve jednom Z&S lezaju izlazi tuda mast. Ali opet su izdrzali preko 1000kj
Dosta mu i 100x100, moja 160x100-32diska sa 130ks kada su optimalni do umereno vlazni uslovi sto kaze Kamarad, bogme ruja samo sto ne pocne da se kilavi (na pola ukosena, tockovi u vazduhu)Uzmi Consum 28 sa sasijom 160×100 i paker valjke,veruj mi neces se pokajati.
U profilKakvi su ti nosači ležajeva?Od U profila ili od 2 sastavljena lima?
Bilo je u okolini par komada konsuma i sve su imale neke probleme i na kraju prodate... Sutra Cu zvati AgroMerkur i pitati za cenu...Drugar je na svoju Comet 4.5 namestio glavčine i točkove od Zmaj prikolice jer je imao ozbiljnih problema sa gumama, ležajevima i glavčinama.Uzan gaz točkova a tanjirača široka i kada uleti u neki vagaš ili rupu na putu bude katastrofa.Takođe muči muku sa čistačima, osovinama i tuljcima a pucaju ruda i šasija redovno tako da nije baš dobro prošao.