MONTOYA
Član
Rus se i sam ljulja kad ide putem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To si u pravuRus se i sam ljulja kad ide putem
Koje ležajeve nosi ova tanjirača? Ako imas sliku od puskice sa lezajevima,postavi je. Super odrađen posao sa reparacijom..nece ni na you tube...Gledaj na yuo tube.Neko sranje mi blokira a,neznam kako da odblokiram.
Gledaj na yuo tube.Neko sranje mi blokira a,neznam kako da odblokiram.
Nisam bas najbolje snimio ali sta je tu je. Tanjiranje lucerista starog 5 godina,djubren danas stajnjakom.
Da li je to ferokopova tanjuraca, ja uzeo ovog ljeta polu tesku 28 diskova , ram 150x150mm , 1600kg. I ima nekoliko tehnickih propusta , zbog zakretanja i osiguravanja sa bolcnama baterija stavljali neke podmetace na nosace cistaca diskova i 4 cistaca ne mogu da se namjeste blizu diskova , skuplja se zemlja na tim diskovima , pa cu morati da skinem te cistace i da ih produzim.
Radi se o onim cistacima koji su pored nosaca konstrukcije cistaca (uvajzna).
Takodje i ruda moze da seta lijevo desno na onim bolcnovima pa ponekad udara na uvratinama pa cu morati ubaciti distancere da ne moze da seta. Inace nemam druge primjedbe.
Vucem sa 1221 i ide u prvoj transportnoj i potpuno zakosena radi skoro kao kratka , jedino sto ide malo dublje a isto bi joj kod te brzine trebao deflektor sa strane jer jedan disk baca daleko zemlju.
Lep posao.....kukuruziste je radjeno sa tarupom? izgleda dobro iseckano a to je preuslov za dobar posaoTanjiranje kukuruzista i spremanje terena za gruber koji ce da bude konacna operacija umesto oranja.
Da li je to ferokopova tanjuraca, ja uzeo ovog ljeta polu tesku 28 diskova , ram 150x150mm , 1600kg. I ima nekoliko tehnickih propusta , zbog zakretanja i osiguravanja sa bolcnama baterija stavljali neke podmetace na nosace cistaca diskova i 4 cistaca ne mogu da se namjeste blizu diskova , skuplja se zemlja na tim diskovima , pa cu morati da skinem te cistace i da ih produzim.
Radi se o onim cistacima koji su pored nosaca konstrukcije cistaca (uvajzna).
Takodje i ruda moze da seta lijevo desno na onim bolcnovima pa ponekad udara na uvratinama pa cu morati ubaciti distancere da ne moze da seta. Inace nemam druge primjedbe.
Nemoj me pogrešno shvatiti... jednostavno me interesujeTanjiranje kukuruzista i spremanje terena za gruber koji ce da bude konacna operacija umesto oranja.
Cicimoric kako nema otkosa tj.cuka sa koliko redi je vrseno? Nekako mi iza 6 redi bude debelo.
Cicimoric kako nema otkosa tj.cuka sa koliko redi je vrseno? Nekako mi iza 6 redi bude debelo.
Nemoj me pogrešno shvatiti... jednostavno me interesuje
zar nije jednostavnije uzorati nego ići sa dva oruđa, verujem da bi potrošnja goriva i vremena bila približno ista
Lep posao.....kukuruziste je radjeno sa tarupom? izgleda dobro iseckano a to je preuslov za dobar posao