milovan vrsac
Član
Ma 20cm je plafon,ja imam Consum na 21.5cm i kad je skroz ispravim ona radi krupno. I po meni je bolje da je manji razmak i da ima bar 2000kg,mislim da bi i strnjiku lepo radila.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zar drava nema 22 razmak
Planiram da kupim na prolece tanjiracu za Mtz 1221,dvoumim se izmedju Adut v36 razmak 19cm i Ferocoop v36 razmak 20cm,u Ferokopu moze da trazis da stave sta ti hoces. Sta mislite?[/QUO bolji je sa 19 cm da uzmes kako kazu sitnije (ja imam takvu sa 19.5 cm 32 sa 150 *150 greda sa rotorima) i vucem sa 1221 i bogami dovoljno mu je ako otroris v jedino uzmi sa rotorima obavezno na bilo koji odlucis
Planiram da kupim na prolece tanjiracu za Mtz 1221,dvoumim se izmedju Adut v36 razmak 19cm i Ferocoop v36 razmak 20cm,u Ferokopu moze da trazis da stave sta ti hoces. Sta mislite?
Bas sam hteo reci 2,2t za ovaj traktor je puna kapa da bi isao u trecem rangu 3 brzina. A broj diskova spram tipa zemljista i vremenskih uslova. Ja sam se odlucio za svaki slucaj sa 32 diska i kad je naj tvrdje nema da ceprka.Ovde kod mene vuku adut 36 sa livenim tuljcima(2200kg) vuku 3.brzinom 10km/h
Da nije puno v36 ja bih takodje trebao da kupim tanjiraču za isti traktor.
Po meni je puno v36 za rusa...
Da nije puno v36 ja bih takodje trebao da kupim tanjiraču za isti traktor.
Mekane su dosta te Poljoexportove tanjirace.Ovako je bilo pre..
A ovako je sada,jer je konstantno kidala srafove tu i lomila ove "U" drzace...
Sent from mTalk