Attila
Član
Skoro svaki dan zavisi kolko se uradi na dan. Ležajevi su oni presovani između dva lima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Limeno kućište , adut tanjiračaKakav je tip kucista,ono pravo ili oni plekcici?
Moja nije u colovnim merama vec su srafovi pravljeni na strugu fabricki iako ima te dimenzije da se kupe,zasto neznam.Srafovi 24 mm loza su debljine 25 mm,dok su ostali tipa 18 mm 18 mm,30mm meso je 30 mm itd.A,makaze se podmazuju samo na par mesta iako svuda idu plasticne biksne.Nego kad si vec spomenuo gasovod jedno pitanje.Da li ona cev mora da stoji recimo na sredini parcele a,negde na uvratu??I cemu ona sluzi?Da ona je sva u colovnim merama....Napravljene za samo gas i neokreci se,jbt ja sa mojom pretanjirao cev sto oznacava gasovod,ni farba nije otpala
Samo mazati kucista i makaze za dizanje tanjirace.
To si video a,mene i babu nisi video?Lako je njemu da remontuje kada mu pomaže ova žena u mini suknji...
E,pa neznam.Radio sam u prekidima malo zimi i ovo sad peskarenje i farbanje u Avgustu.Ali,dosta.Svaka cast.
Koliko si dana radio ukupno?
Kad bi ti znao kako ona ljulja rusa po neravnom,kao zmajevka.Cim budem u mogucnosti merim je i postavljam sliku.Lepo urađeno, svaka čast
al nikad ne bih rekao da ima 2,5t