Rasa91
Član
Zar nije Andler? Od nemacke reci Handler- trgovac.
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je bar lako proveriti merenjem radijusa ugla profilne cevi. Postoji standard koji odredjuje koliki treba da je radijus ugla profilne cevi u zavisnosti od debljine zida...Koliko ti trazi za takvu tanjiracu?
Meni za 24 diska 610 sa rotorima, ram 150x150x8, cena 4.300e. To bi trebala da bude teska tanjiraca.
E, sad ne znam koliko je siguran, da li ce staviti 8mm zid, on moze staviti i 5mm.
Moras prvo da poznajes svoju zemlju.kakvu zemlju imas peskovitu,smolnicu itd i na osnovu toga da trazis tanjiracu.Ja sam kod mene par godina otkad imam Belorusa 82 ku vukao Zmaj Mbv 28 diska 540mm diskovi skroz ukosenu bez problema.I u kukuruzu je vuce ne oseca.Drugi prohod mi je predstavljao problem kad je skroz ukosena jer hoce da zagusuje baterije pa je podignem malo ili ako me ne mrzi ispravim malo baterije pa prolazi inace vukao bi je i u drugom prohodu.Najbolje pogledaj i raspitaj se kod ljudi u selu ko ima takav traktor i sta vuce.Прочитао сам свих 306 страна и тек сад не знам шта хоћу а шта могу!
Ј.бг. ja к'о Лала кад су га питали јел' Соса била невина!?
Он им одговоријо "једни кажу да јесте а други да није"
Шалу на страну, јели ово много за МТЗ 820 ?!
Tanjirača V-24
Ram 130/130 (muže da se puni uljem)
Diskovi 610 mm
Razmak diska 200 mm
Težina 1480 kg.
Bez paker valjaka