Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko novaca ovo zadovoljstvo?Stigla tanjirača (napokon) Agromerkur. 28 diska 2000 kg. Imam par problema,traktor se muči sa njom (vuče je prvom brzom ili ti 6). Zakosio sam je na pola i tako radi. Kada sam probao da je ukosim više nema radnje. Neznam da li mi traktor uključuje prednju vuču. Dešava mi se isto da mi traktor beži u desnu stranu...kako to rešiti? Čini mi se da je prednja baterija malo više zakošena od zadnje (neznam da li može da se vidi na slici) i ako sam sve klizače za podešavanje ugla stavio na 6 rupu (od mogućih 11). Vidi se na slikama proba tanjirače u suncokretu i na strništu. Neznam da li je ovo dovoljno urađeno? Da li treba to bolje tanjirača da odradi? Molim Vas za pomoć i komentare. Zemja je teška i nabijena. Neznam ni kako se pravilno podešavaju ovi paker valjci, bio bih zahvalan ako bi mi neko dao neku smernicu? Neznam kako da okrenem slike,mada kada se klikne na sliku prikaže je normalno.
G]
]
Koliko novaca ovo zadovoljstvo?
4300eura. Naručio sam taj jednosmerni prenosnik da namestim prednju vuču. To mi je u ovom momentu bilo najbrže rešenje. Nadam se da ću sutra uspeti da osposobim prednju vuču, a kad završim tanjiranje prekomponovaću tu prednju vuču da se uključuje ručno.
Tanjirača je extra. Uključi mi ponekad prednju vuču i tada traktor prosto poleti.
Probaću da spustim još rotore dole, pa ću uslikati kako je ispalo.
Da li će mi se sada ta automatska prednja vuča, kada je osposobim, uključiti odmah od početka njive ili povremeno?
Cim zadnji tockovi krenu proklizavati, prednja vuca se pali. Moze se komotno reci da ce raditi stalno a u rikverc kad krenes moras osjetiti kako se traktor "uteze". Automatska prednja vuca ne radi u rikverc pa pazi kako okreces taj jednosmjerni lezaj u ukapcalici da ne bi dobio da radi samo u rikverc a naprijed ne
Jeste da košta ali ja bi uključivanje prednje vuče prepravio na manuelno.
Bez razmisljanja uzmi Adut.Imam je i znam sta je.Drugari smo.Ne bih te lagao sigurno.Planiram da kupim tanjiracu 32 tanjira. Vukao bi je rus 1221.3.Dvoumim se izmedju ferocopa u Aduta. Koja je bolja???
mom kinezu je 32 diska puna kapa.Ne smem da punim ram.Da napomenem da su kod mene tuljci prazni,a kod drugaraliveni puni.Tu je razlika u tezini dobra.Ja bih jako tesko vukao njegovu sa nekom lepom radnom brzinom.Uzmi 32 diska sa punim livenim tuljcima.To je bolje zato sto je razmak 19cm a kod 36 mislim da je 21cm.Proveri ali moja preporuka ti je 32 diska sa punim tuljcima i sto jacim ramom.NA ramu sad rade da se moze puniti i prazniti.U ram 150x150 je stalo preko 200l preradjenog ulja.Ako je ram veci stace vise.Sam se sracunaj.On je uzeo i rotore.Hvala. I ja razmisljam u tom pravcu. Gledao sam na vasaru u Senti 32 tanjira sa tuljcima i paker valjcima 4500E. Da tvom kinezu nije teska ili bi ja mozda mogao da uzmem od 35 tanjira???
- - - - - - - - - -
Hvala. I ja razmisljam u tom pravcu. Gledao sam na vasaru u Senti 32 tanjira sa tuljcima i paker valjcima 4500E. Da tvom kinezu nije teska ili bi ja mozda mogao da uzmem od 35 tanjira???