Cenejska je najteza od ovih pomenutih mislim da ima oko2000kg sa standardnim ramom, a punudili su mi sa ojacanim ramom razlika u ceni oko 700e sto nije malo,vucice je rus 1221.3.
Moja agromerkur ada od 28 diska ima 2100 kg...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cenejska je najteza od ovih pomenutih mislim da ima oko2000kg sa standardnim ramom, a punudili su mi sa ojacanim ramom razlika u ceni oko 700e sto nije malo,vucice je rus 1221.3.
Ko se ponovio kolko ja znam niko nema takav traktor samo ih Vereš ima 2x130-140ks i jedan od 230-240ksA ferocop ili cenejsku ?.Po meni se cini da obe imaju najjaci ram od svih ostalih domacih,tezinu istu ako ne i vise malo,nisu se nikad lomile,jesu ferocop u pocetku ,sad su se popravili.Kod mene u selu komsija vuce cenejsku 28 diskova sa dzonijem od nekih 180ks,nikad pucala.I da,ako se planira za rusa 820,nije on za 28 diskova od gore 2 pomenute,ja se kajem sto nisam uzeo od 24 diskova,kad je suvo on vuce nju lepo,ali cim je vlaznije,ukaki se .
Primer jelll?Imam adut ram 150 x 150 sa 32 diska.Za 7 godina zamenjen jedan jedini lezaj i ta dva polu tuljka do lezaja.Vukao sam je sa reno 135-145ks pa sa rusom pa sad sa YTO.Ne znam koliko je uradila.MBV od 28 didkova kupljenu novu je rus 82 uspeo da sjebe tano gde se baterije spajaju za ram.Adut-ovu imam i zato mu savetujem da je nikako ne kupuje. Mekan materijal, sve se suče i ležajevi redovno crkavaju.
MBV Vršac je ozbiljna tanjirača za razliku od adut-ove. Ne znam kakvu priliku si imao pa da savetujes suprotno.
Napisi konkretan primer.
Послато са Nexus 5 уз помоћ Тапатока
Znaci imamo verovatno iste tanjirače imamo. To što si imao slučaj sa MBV, isti sam imao kada sam kupio Adut-ovu, pa su dolazili iz aduta nosili komplet baterije i ojačavali. Čitači mekani, svi su mi se pokrivili pa smo morali stavljati druge. Imam u njivi po par komada, samo da ih guma ne pronađe. Cevi koje nose točkove, koje su izvarene sa milion kosnika počele da se suču, što se može videti i po farbi, počela je da puca i da se uvrce, što znači da je došlo do deformacije materijala. Jos smo hteli da je napunimo sa uljem ili pesmom, ali kada smo videli koji je materijal u pitanju, odustali smo kad se i ovako deformise. Eto koji je kvalitet u pitanju. Mozda su nešto menjali po tom pitanju, ali loše iskustvo imam, tako da njih više ne uzimam za ozbiljno. Koliko je teska i ozbiljna tanjirača govori i to da je moze vuci traktor i od 85ks...Primer jelll?Imam adut ram 150 x 150 sa 32 diska.Za 7 godina zamenjen jedan jedini lezaj i ta dva polu tuljka do lezaja.Vukao sam je sa reno 135-145ks pa sa rusom pa sad sa YTO.Ne znam koliko je uradila.MBV od 28 didkova kupljenu novu je rus 82 uspeo da sjebe tano gde se baterije spajaju za ram.
Nije traktor iz sela ,nego neki iz Botosa dosao kod komsije Jovice, (3 kuce od mene),valjda mu neki rod,celo leto je bio tu i tanjirao usluzno,prosle godine isto,skoro svaki dan prolazio sa traktorom,nzm koja je oznaka traktora ali cuo sam od majstora koji je dobar sa njim,kaze ima oko 180ks.Ko se ponovio kolko ja znam niko nema takav traktor samo ih Vereš ima 2x130-140ks i jedan od 230-240ks
Jel ima neko od kolega ovakvu tanjiraču zanima me vučena VT 2,8 za 80ks kakve su u odnosu na konkurenciju
http://www.makkiralj.com/#!tanjirace/c1uha