Nesto mi slaba racunica Mityoo? Ispada po ovom tvojem da je jutro tanjuranja 16€??
Mozda si mislio 1ar - 1€ gdje jutro ima 57 ari sto ispada 57€ po jutru sto je vec prihvatljivije...
Meni su po toj ceni radili, a ti računaj kako ti je volja!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nesto mi slaba racunica Mityoo? Ispada po ovom tvojem da je jutro tanjuranja 16€??
Mozda si mislio 1ar - 1€ gdje jutro ima 57 ari sto ispada 57€ po jutru sto je vec prihvatljivije...
To je realno po 1k.j 16e=2000dinMeni su po toj ceni radili, a ti računaj kako ti je volja!
ovo je istina i kod nas je takva cena cak bude i 80 evra dva prohoda razlog sitnije parceleJa radim jedan prohod 40 evra a dva 70e,naravno po hektaru.Ako ima vise hektara moze i po 60e.treba novaca tako da radimo i ne pitamo mnogo.
Nova? Consum 100%.Trebam da kupim tanjiracu al neznam dal da uzmem ADUT ili CONSUM od 30diskova, sta vi mislite koja je bolja?
Узми неку страну, половну. Нећеш погрешити типа кивоњ, кун, бесон разол су три у чело за све наше.....Trebam da kupim tanjiracu al neznam dal da uzmem ADUT ili CONSUM od 30diskova, sta vi mislite koja je bolja?
Moj savet upravo obrnuto.Bezi od MBV a obavezno pogledaj Adutovu.Beži od adut-ove. Consum je dosta kvalitetnija, mada opet je bolja kupovina neke strane polovne.
Ako novu gledas, uzmi u obzir i vrsacku MBV
Послато са Nexus 5 уз помоћ Тапатока
Trebam da kupim tanjiracu al neznam dal da uzmem ADUT ili CONSUM od 30diskova, sta vi mislite koja je bolja?
Nova i ja sam za consum cena je ista ,al reko ajde da pitam vas koji imate vise iskustva.Nova? Consum 100%.
Adut-ovu imam i zato mu savetujem da je nikako ne kupuje. Mekan materijal, sve se suče i ležajevi redovno crkavaju.Moj savet upravo obrnuto.Bezi od MBV a obavezno pogledaj Adutovu.
Cenejska je najteza od ovih pomenutih mislim da ima oko2000kg sa standardnim ramom, a punudili su mi sa ojacanim ramom razlika u ceni oko 700e sto nije malo,vucice je rus 1221.3.A ferocop ili cenejsku ?.Po meni se cini da obe imaju najjaci ram od svih ostalih domacih,tezinu istu ako ne i vise malo,nisu se nikad lomile,jesu ferocop u pocetku ,sad su se popravili.Kod mene u selu komsija vuce cenejsku 28 diskova sa dzonijem od nekih 180ks,nikad pucala.I da,ako se planira za rusa 820,nije on za 28 diskova od gore 2 pomenute,ja se kajem sto nisam uzeo od 24 diskova,kad je suvo on vuce nju lepo,ali cim je vlaznije,ukaki se .