Tanjirače

Nesto mi slaba racunica Mityoo? Ispada po ovom tvojem da je jutro tanjuranja 16€??

Mozda si mislio 1ar - 1€ gdje jutro ima 57 ari sto ispada 57€ po jutru sto je vec prihvatljivije...

Meni su po toj ceni radili, a ti računaj kako ti je volja!

I kod nas je slicna cena,od 1800 pa navise za 1kj

Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока

Trebam da kupim tanjiracu al neznam dal da uzmem ADUT ili CONSUM od 30diskova, sta vi mislite koja je bolja?

Beži od adut-ove. Consum je dosta kvalitetnija, mada opet je bolja kupovina neke strane polovne.
Ako novu gledas, uzmi u obzir i vrsacku MBV

Послато са Nexus 5 уз помоћ Тапатока

Vazi misljenje da je consum najbolja domaca, od stranih a da nije preskupa hvale madjarsku metawolf.

Moj savet upravo obrnuto.Bezi od MBV a obavezno pogledaj Adutovu.
Adut-ovu imam i zato mu savetujem da je nikako ne kupuje. Mekan materijal, sve se suče i ležajevi redovno crkavaju.
MBV Vršac je ozbiljna tanjirača za razliku od adut-ove. Ne znam kakvu priliku si imao pa da savetujes suprotno.
Napisi konkretan primer.

Послато са Nexus 5 уз помоћ Тапатока

A ferocop ili cenejsku ?.Po meni se cini da obe imaju najjaci ram od svih ostalih domacih,tezinu istu ako ne i vise malo,nisu se nikad lomile,jesu ferocop u pocetku ,sad su se popravili.Kod mene u selu komsija vuce cenejsku 28 diskova sa dzonijem od nekih 180ks,nikad pucala.I da,ako se planira za rusa 820,nije on za 28 diskova od gore 2 pomenute,ja se kajem sto nisam uzeo od 24 diskova,kad je suvo on vuce nju lepo,ali cim je vlaznije,ukaki se :D.

Ja imam cenejsku,al bi sad uzo ferokopovu,samo iz razloga sto su im postavljene bolje mazalice,ko ima cenejsku zna o cemu pricam ,kad god mazes obavezno moras promeniti dve do tri mazalice ostruze ih zemlja,al po kvalitetu su tu negde.

A ferocop ili cenejsku ?.Po meni se cini da obe imaju najjaci ram od svih ostalih domacih,tezinu istu ako ne i vise malo,nisu se nikad lomile,jesu ferocop u pocetku ,sad su se popravili.Kod mene u selu komsija vuce cenejsku 28 diskova sa dzonijem od nekih 180ks,nikad pucala.I da,ako se planira za rusa 820,nije on za 28 diskova od gore 2 pomenute,ja se kajem sto nisam uzeo od 24 diskova,kad je suvo on vuce nju lepo,ali cim je vlaznije,ukaki se :D.
Cenejska je najteza od ovih pomenutih mislim da ima oko2000kg sa standardnim ramom, a punudili su mi sa ojacanim ramom razlika u ceni oko 700e sto nije malo,vucice je rus 1221.3.

Nazad
Vrh