Tanjirače

Kod nas skoro da i nema posla za tanjiraču,malte ne svi koji imaju 80+ks imaju tanjirače,oni što nemaju većinom pooru za pšenicu.
Kada smo tanjirali puteve za čas nas je bilo 35 sa vučenim i bar još 20 je sedelo kući.

Ja tanjiram jedan prohod po 5000 a dva po 9000, po hektaru,ne jutru...
Inace ljudi ja muku muzim sa lezajevima za tanjiracu ,uzimam ,podmazujem ali godisnje po 4-5 promenim,rezcite mi gde vi kupujete ,da su malo kvalitetniji ,za osovinu 3,5 sa 3,5 mi treba lezaj...?!

Ja sa mojom teskom tanjiracom radim po 70€ hektar. A ovi sa laksim tanjiracama rade po 60€ hektar.
U pitanju je jedan prohod.

Nesto mi slaba racunica Mityoo? Ispada po ovom tvojem da je jutro tanjuranja 16€??

Mozda si mislio 1ar - 1€ gdje jutro ima 57 ari sto ispada 57€ po jutru sto je vec prihvatljivije...

Jutro ima 1600 kvadratnih hvata. I opet se ne uklapa cena. Jedino ako nije kv.hvat jedan dinar sto mu dođe ekstra jeftino ali ipak ima smisla.

Inace ljudi ja muku muzim sa lezajevima za tanjiracu ,uzimam ,podmazujem ali godisnje po 4-5 promenim?!

Купи неку страну, квалитетну, типа бесон, кивоњ, кун....Нећеш имати проблема више са лежајевима...остави се наше мале привреде....

Ko plaća usluge njemu je uvek skupo, a ko vrši usluge, njemu ispada uvek malo... Niko zadovoljan

Послато са Nexus 5 уз помоћ Тапатока

Купи неку страну, квалитетну, типа бесон, кивоњ, кун....Нећеш имати проблема више са лежајевима...остави се наше мале привреде....

Ja sam u sustini tanjiracom zadovoljan samo kad bi izregulisao te lezajeve da ne muzim vise muku s njima...

Nazad
Vrh