Tanjirače

Cini mi se da sam ovde procitao da moze od *X* nosene da se prepravi na *V* vucenu.E sad pitanje isplati li se to da ja radim sa mojom od 20 diska Lemind vukao bi je UTB445 i da li bih dobio nesto sa time.Nervira me kod ove sredina posle prohoda.

Da se i ja priključim popravkama, sređivanje štete od proleća. BNT, polomljen prednji nosač baterija... umesto krpljenja - pravim novi.

Hteo sam da kupim nosenu tanjiracu Akpil sa valjkom.Zanima me kvalitet,posto u mom kraju nisam video takvu tanjiracu.Radi se o nosenoj tanjiraci u V rasporedu sirine 1,8 i radila bi samo u vocnjaku ,znaci ledina.Posto ima valjak,interesuje me da li ce iza ostajati ravno,ili moram necim ravnati.

Рад од пре неки дан на сојишту, потом је спремач прелетео преко њиве да би била истог дана посејана пшеница....
20151005131305.jpg
20151005131557.jpg

Juce sam sa 820 vukao taru 32 diska propisao je mleko majcino przio sam ga u 5-oj prednja vuca pun gas puno je to za njega ali naj veci problem mi je pravila sojina slama razbacena ali hoce da gusi pa sam nastavio plugom.

Nazad
Vrh