Tanjirače

Pa bome nezz gola ravnica razlika je brdo i ravnica.
A opet novi 577 ima drukcije malo sporije brzine od starih .
24 diska mu je komotno ali moze ona da se bori i s 28 .

Ja imam tanjuracu sa 28 diskova x izvedbe vucem ju sa traktorom od 75 ks sa 3500 kg a tezina tanjurace je 1200 kg, bez prednjeg pogona ju mogu vuci samo po strnistu a u orano nemoze napraviti ni 3 metra!

Stiglo jos novog gvozdja... :osmeh:

2zggh1s.jpg

2w2ncyh.jpg

Gledao sam danas jednu vucenu tanjiracu u Pecincima.Kupljena je pre desetak godina ima 32 tanjira i livene tuljke nije od cevi nego su spajana po dva livena profila nema ono stelovanje na rudi nego ima onaj deo da se kaci na poluge tanjiri 560mm.Jel ima neko pojma ko je proizvodio te tanjirace?

- - - - - - - - - -

Zaboravio sam da je slikam.

Metalwolf ili madjarica je dosta lagana u original X izvedbi slabo ide u zemlju. Dvojica mojih kolega su ih prepravili u V izvedbu i kazu da su se preporodili. Jedan ju vuce s imt 5106 a drugi s JD 105ks i kazu da su puno zadovoljniji nego dok je bila u X izvedbi...

Od dorada je potrebno samo dodati komad "kutije" na jednu zadnju stranu rama a prednja baterija ima mjesta da se uglavi...

Dzabe sve kad nema brzo stelovanje. Stelovanje je bitnije od svega ostalog. Najzad su neke firme koje prodaju tanjirace na nasem trzistu pocele da ugradjuju , pa da i mi kao sav normalan svet osetimo lakocu rada tanjiracama.

Tebi kolega sve sestitke , ali sledeci put dobro gledaj kad kupujes.

Usporio sam malo zbog kvaliteta snimka da ne bi bila nemirna ruka,inace brzina kojom radim je izmedju 11 i 12kmh.
A i da je sporo bas i nije ali ajde da vam ne kvarim:ppozdrav:

Следећи пут када будеш снимао, телефон заротирај за 90 степени, како би добио панорамски снимак, много лепше изгледа када се пусти исти на компу. Овако се добије прилично узан снимак и за ове наше таначке мониторе од 22 и кусру цоли изгледа ко да гледам снимак на телефону, а не монитору...:ppozdrav:

Nazad
Vrh