Tanjirače

barbu

да тај твој кејсоња неће бити малко слаб за њу?!

Зашто не могу да се упореде са негдашњом производњом? Они ни не покушавају да направе нешто ваљано и конкуренто западум јер знају да већина нас нема пара да да за једну грегори бесон тањирачу 15-20 000 евра и више. Него ћемо ми сви дати пре 4-5000 за нову, пре него за неку половну....зато сам ја одустао од куповине нове и купио шта сам купио и нисам се покајао уопште....

Свеједно се сви ти елементи набављају у иностранству, само их ови наши склапају у готов производ, ал буквално. Исећи кутијасте елементе и поварити их није нека наука.
neznam ni ja al cu da vidi i snimim i staviti snimak kako vuce , dal dobro ili nje za CASEA

To je tanjiraca marke Huard,Francuska,ima je moj drugar godinama i vuce je sa Fentom od 165ks,traktor ima posla,drugi put kad prelazi velik problem,malo su pojedeni tanjiri,treba da idu 610mm,osovina je 40x40,kad budes mazao kucista pazi da nepreteras,tjs da ne izbijes semeringe,lezaji su kao na 577 na trubi...
Odlicna tanjiraca,ima penetraciju pravu,teska je preko2t.

da je stara stara je al ne bih dao za drugu tanjracu 28 kao CONSUM ,ADUT FEROCOP ITD , deblina tanjra je skoro dupli od Consumove tanjra

- - - - - - - - - -

sa CASE JX 95 mislim da moze , videcu i pravicu snimak kako vuce

Takvu istu je drugar vukao sa ZTS 16245,i nije se nešto ku..čio Zetor,ali kukuruzište je bilo urađeno ZAPRAVO iz jednog prohoda

Dobro si prosao sa cenom,nije mnogo... Sad ces videti kako ce traktor da se ponasa sa njom..

Dzabe.....Videces kako radi,al pod uslovom da mozes da je vuces,idi sutra nadji neku ardalu,ufff ja bi sad probao...

ne mogu sutra jer trba u ponedeljak da idem do Vrsca da menjam creva na klip jer nemam te glave na creva i nijedan ne pase od moih ni sa kolskhindera ni sa pluga i cu da je probam da sredim put do salasa i to po pesku haha ako tamo vuce onda sm bez brige
attachment.php

Na njoj su bili nareckani diskovi f610mm koliko se vidi.Dobra su resenja za zakosavanje i vesanje baterija.Znas li mozda profil rame?Kada bi nasi privatnici napravili ovako tanjiracu,sigurno bi presla 2,2-2,3t tereta a i cenu od 6-7000 evra za novu.Gde si je kupio i ima li jos takvih ili vecih?

Nazad
Vrh