Tanjirače

Нисам уопште обраћао пажњу на дубину рада, већ сам ето налетео на тањирачу са тањирима без зуба на ју тјубу а да је домаће производње. Исту такву имам ја, тј. није тара већ је чувеног произвођача греоире бесон од 28 дискова, са глатким тањирима и могу ти рећи да је све гутала, а поготово сојиште где је ишла на дубину око 12-15 цм у једном проходу, а да је нисам максимално искосио јер је у питању Х тањирача.

- - - - - - - - - -

Да додам и ово да је тај први тањир на ове осовине увек мањи од осталих за неких 10цм у пречнику па се ето чини да иде плитко....

Опуштено браћала, знам да ниси рекао ништа против мене и добор је да се коментарише и износе мишљења, али стварно ми смо Срби помало скептици поводом неких питања. Веруј ти мени браћала, када је она стигла у село да су многи рекли, ма то неће ни загребати земљу. А најбољи ми коментар нашег комшије, кад је рекао да су јој превише ћелави тањири јер их је земља појела од превише рада, па нестали зуби:haha:.

Пробао сам ја њу максимално закошену и веруј ми на реч то није тањирање, већ је орање, са преко 25цм дубине, а трактор је почео са само укопавањем:osmeh:

Kolega da budemo realni izmedju tanjirace sa snimka i tvoje je jako velika razlika, rad tvoje je bar duplo bolji od ove V tanjirace iako su obe sa glatkim diskovima ;)

A taj tvoj komsija, sta reci sem, pojede ga ljubomora !!!

G.BECOH to je pravi kvalitet ::super:: ja sam trazio mesecima tanjracu i na kraju sam nasao i kupio ovih dana jednu tanjracu Francuske proizvodnje GUARD sa 28 diska , a ono cista hrdja i pravi kvalitet , slike za koi dan jer sad nema vremena da je sredim

Jel kupovao neko skoro rotore za vucenu tanjiracu od 3,2metra?Inter,esuje me cena i od koje firme je kupljeno ili samo cena ako su polovni.

Puno para zato dosta tanjiraca ostane bez rotora... I meni je mnogo 750e za v24!!!!!!!!!!! Sto je mnogo mnogo je...

I kad sracunas sve skupa platio si je oko 4500e a radis sa njom nedelju dana... Upravu si...

Kod mene prskalica radi 20 dana i to je najisplatljiviji prikljucak, ostalo sve treba 1-2-3 dana.

Nazad
Vrh