Tanjirače

@Cveja Po
Traktor se podrazumeva da je najzastupljeniji, zato sam i napisao prikljucak. Traktor ne spada u prikljucke.:ppozdrav:

Da napisem ja koliko smo poprskali do sad? :) Ili bolje ne. :) Svi racunate koliko dugo koristite, zasto niko neprica o vrednosti posla koji ta masina uradi, bez obzira radila ona 5 min ili 5 meseci. Bitna je korist koju ostvarimo. Direktno ili indirektno

Koja je tanjiraca bolja i teza: Adut 28diskova, 19cm razmak, 560disk, 150X150 ram. Ili tara cenej 28diskova, 21cm razmak, 560 dikovi, ram 150X150.... ? :)

Misliš na Gregoire Besson :ppozdrav:
Da moj kum je kupio sad neznam dal ima 32 ili 34 diska i samo da vidis disk kolko je debeo duplo deblj nego sto ima konsu ili adut itd. sutra cu da vam postavim slike moje tanjrace koje sam pre neki dan kupio i onda uporedite nase proizvode i strane proizvode . AKO mozete ili naidjte na strene bolje to .

- - - - - - - - - -

evo konacno i moju prinovu sramota i da vam pokazem slike jer je prava hrdja
attachment.php

Današnja mala privreda ne može da se uporedi.Može samo nekadašnja proizvodnja naših giganata Lemind i IMT iz perioda kada je i ova tvoja tanjirača otprilike.

Druze svaki cigo svoga konja hvali... Zapamti to.. :ppozdrav: I sve cestitke na tanjiraci i neka te dugo sluzi... :bravo:

barbu

да тај твој кејсоња неће бити малко слаб за њу?!

Зашто не могу да се упореде са негдашњом производњом? Они ни не покушавају да направе нешто ваљано и конкуренто западум јер знају да већина нас нема пара да да за једну грегори бесон тањирачу 15-20 000 евра и више. Него ћемо ми сви дати пре 4-5000 за нову, пре него за неку половну....зато сам ја одустао од куповине нове и купио шта сам купио и нисам се покајао уопште....

Свеједно се сви ти елементи набављају у иностранству, само их ови наши склапају у готов производ, ал буквално. Исећи кутијасте елементе и поварити их није нека наука.

Nazad
Vrh