A koja to mašina radi o poljoprivredi 365dana,sve su to priključci koji trebaju samo u sezoni
Neki se ipak malo vise a neki manje koriste zar ne???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A koja to mašina radi o poljoprivredi 365dana,sve su to priključci koji trebaju samo u sezoni
Misliš na Gregoire BessonG.BECOH to je pravi kvalitet ja sam trazio mesecima tanjracu i na kraju sam nasao i kupio ovih dana jednu tanjracu Francuske proizvodnje GUARD sa 28 diska , a ono cista hrdja i pravi kvalitet , slike za koi dan jer sad nema vremena da je sredim
Kad bi na prskalici imao brojač hektara,mislim da bi se svi ćudiliNeki se ipak malo vise a neki manje koriste zar ne???
Da moj kum je kupio sad neznam dal ima 32 ili 34 diska i samo da vidis disk kolko je debeo duplo deblj nego sto ima konsu ili adut itd. sutra cu da vam postavim slike moje tanjrace koje sam pre neki dan kupio i onda uporedite nase proizvode i strane proizvode . AKO mozete ili naidjte na strene bolje to .Misliš na Gregoire Besson
sa CASE JX 95 mislim da moze , videcu i pravicu snimak kako vuceSa cime mislis ti da vuces nju?
nemam sta da hvalim kad je to tako , a ti druze kazi koja od nasih proizvodjaca bolj kvalitet od oveDruze svaki cigo svoga konja hvali... Zapamti to.. I sve cestitke na tanjiraci i neka te dugo sluzi...
nemam sta da hvalim kad je to tako , a ti druze kazi koja od nasih proizvodjaca bolj kvalitet od ove