kombajner
Član
Ne verujem da ima 2t. oko 1600kg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja sam vozio istom brzinom kao i sa setvospremacem na 2200 obrtaja ide 14do15 na sat i sam probao consum v28 vuce ko iz sale , sam probao adut 32 preko sveze oranice posle dva sata bez problema vuce i to mu bila maximum kolko moze sa istom brzinom 14 do 15 na satMoze da je vuce samo kojom brzinom?
jebemliga neznam mozda nisam obratio paznju u kom kraju se nalaziBarbu jel ta tanjirača možda blizu Smederevske Palanke?
U planu je kupovina obicne nosene tanjirace od 24 tanjira. Siguran sam da je ovo pitanje mnogo puta postavljeno, i izvinjavam se sto nemam vremena da iscitam sve ove strane jer imam jednu ponudu za kupovinu, pa bih zamolio nekoga za odgovor.
Da li je bolje kupiti tanjiracu sa narezanim i prednjim i zadnjim tanjirima, ili je sasvim ok uzeti da prednji budu narezani, a zadnji obicni tj tanjirasti?
Plan je da kupim tanjiracu od 24 diska za zetora 5711. Razmisljao sam se i da uzmem sa 28 diskova, ali imam svega 5ha zemlje, i nema potrebe za tim.
Sa 20 tanjira je teska 320kg, sa 24 tanjira 350 a sa 28 je teska 380kg. Znaci, svega 30kg nije nista znacajno, a opet sa 24 mogu brzo da se krecem.
Po meni bolja varijanta je kad su sve cetri baterije nazubljene zbog lakseg prodiranja u zemlju.ali mislim da imaju veci koeficijenat habanja.Nije losa ni varijanta prvi nazubljeni drugi ravni(ja imam takvu).A varijanta sve cetri ravni tanjiri NIKAKO(mislim da ta vatijanta i ne postoji)
Ma polovnu i jurim iskljucivo drvene lezajeve. Za mojih 5ha i koriscenjem jednom godisnje tj dva dana u godini za ovih 5ha, i posle 15godina se nece primetiti potrosenost. Jedino se neckam oko ovih varijanti nazubljenih ili kombinaciji napred nazubljeni a pozadi diskosna crtala. Mada, kao sto rece clan Bobo, ne znam koliko tu velika razlika moze da postoji u radu..Uzmi sa 24 diska, nazubljeni i napred i nazad.Kupujes novu ili polovnu?
Ma polovnu i jurim iskljucivo drvene lezajeve. Za mojih 5ha i koriscenjem jednom godisnje tj dva dana u godini za ovih 5ha, i posle 15godina se nece primetiti potrosenost. Jedino se neckam oko ovih varijanti nazubljenih ili kombinaciji napred nazubljeni a pozadi diskosna crtala. Mada, kao sto rece clan Bobo, ne znam koliko tu velika razlika moze da postoji u radu..