Tanjirače

Moze li savet?

Ima kod mene u okolini Sapca, minav V24-560 na ramu 200x100
nova jos je pod garancijom, video sam je u radu kad su ukoseni diskovi do osovine ide u zemlju. Da li bi mogao da je vuce torpedo 90ks?

Da li bi neko mogao da mi uslika transportni sistem na ferocoop tanjiracama u kojem se tanjiraca postavi dok se vozi na putu da ne bi vrsila tezina tanjirace opterecenje na cilindru??? Konkretno me zanima onaj klin koji se postavi kako ne bi mogli tockovi vise da se puste? Mozda nisam lepo objasnio ali se nadam da ce te razumeti!

Ma one rupe se izduzile, mekan materijal pa mi je tanjiraca sad 15cm od zemlje u transportnom polozaju, mislim da je kod moje neka greska kad su je pravili nisu zavarivali prstenove oko rupe da bude jaca, svugde ima gde idu klinovi i na cilindru samo tu nema...

Ja da budem iskren nesecam se kad sam je tako transportovao.. ::sramota:: Izadjem iz njive i tako vozim do sledece samo na klipu to retko kad blokiram...

Ja mislim da je i kod mene rupa malo izduzena (namerno) da moze klin da se izvuce...

Kod mene je skoro duplo i vidi se da je ispucala farba, mada znam i koliko je visoko stojala kad je bila nova , cini mi se da je ona plocevina suvise slaba da bi izdrzala bez prstenova.... U svakom slucaju ako ti nije problem uslikaj to sutra.

2yycp43.jpg
Danas sam uslikao moju tanjiracu, jedna profi slika...

Jasno je da se svi utrkuju da prodaju više mašina od konkurencije ali je jako jadno sa njihove strane kuditi druge u ovom slučaju konkurenciju a sebe veličati da imaš neki extra kvalitet što u praksi nije ni blizu tome.

I kod mene je zabrava loseg kvaliteta, iskrivila se, isla na remont pa opet to nije to.
Kazu tanjiraca se vozi na hidraulik, a ne na tu zabravu.

Da je klip na sredini pa i ajde ali on je sa strane, u ostalom zasto su i napravili taj klin, ako nije potreban??? Ciro mani se zezanja gde je slika??? :D

Nazad
Vrh