Rus bi cikno sa tom tanjiračom.Pitao bi se šta me snađe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
druze ja imam 105-icu i dravu x 4metra,sa njom se normalno ponasa,drava je 2t tezinePa koji onda predlažete za ovog rusa. Do sad sam vuko snjim vršačku od 32 diska i sa tim se igra ako se dobro sećam težak je oko 1400-1500kg
Tako smo i planirali da budu sa paker valjcima
560 i nije bas mali tanjir na 22,5cmDrava je pripremna tanjiraca,drugacija izvedba,manji tanjiri i manji razmak i ne pravi toliki otpor kao V tanjiraca.
Drava je pripremna tanjiraca,drugacija izvedba,manji tanjiri i manji razmak i ne pravi toliki otpor kao V tanjiraca.
Neku do 30 tanjira sa 560f tanjira,proizvodjac po zelji,aj otkud znam npr Consum.
takvu sam je kupio,snimak od tanjiranja ne mogu da postavim,znam da ruja bez" pomoci prijatelja" ide cetvrtom u trecem reduktoru bez problema12,5-13 na 1700o motoraOtkud na Dravi takvi tanjiri i razmak?
drug Matic je video snimke od tanjiranjaEee pa to je druga stvar,original je 510f diska sa razmakom od 18 cm.