Tanjirače

Koliko se krecu ovakve tanjirace?
pic0528007.jpg
pic0528008.jpg
Izvinjavam se sto ovako kasno odgovaram na ovaj post, ali tek danas sam ga video. Ovo je tanjiraca OLT vuka 34 i nova kosta oko 3500 eura pa sad proceni koliko bi bila polovna. Inace ja sam imao srece da na jednoj licitaciji kupim ovakvu po pocetnoj ceni za 10000 din.

Meni nije hitno da je prodam,jednostavno je ne koristim vec duzi niz godina,a bolje da je prodam nego da propada :osmeh:

Kakav bre plastelin..zvazbuka :haha:

- - - - - - - - - -

Ja uzeo na probu tu neku od domacih (boljih), traktor je vuce kao jednoosovinku. Tara ti je super izbor, samo moras stalno pratiti oglase

Dobru Taru nemozes kupiti ispod 5komada,ovo od 3 je njesra ima posla oko nje,jedan tanjir je oko 6000 u kvalitetu...vidi ti kad Pedja iz Prhova bude imao neku uvoznu od 28 tanjira,sve isto ko tara,malo laksa doduse,moja opicila preko 1000kj nije zucnula.

I di bre nadje 24 tanjira,ta se vuce teze,upada do osovine,izletece ti klipovi kroz auspuh,a ne ide onaki traktor da razjebes.

P.S Prave ih jos uvek.

Prosle godine sam je trazio i odustao, bilo samo nekih krseva za 2500-3000.

- - - - - - - - - -

Na laganoj zemlji drugar vuce taru od 30 diskova (bila je veca pa su je suzili) sa 150ks bez problema a sa 135ks radi ali nije to to

Nju je problem vuci u suvoj i lakoj zemlji,zamisli kako je tek kad je mokro,a njiva neka omasna,traktor njisti kao damjanov zelenko.

Nazad
Vrh