talianu
Član
Ja imam 28 tanjira za 1221 I može komotno još 4,prelistaj temu ima Dragan Kovačev sa 32 I po meni taman za 1221.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja mislim da bi pravi izbor bio 30 diska, diskovi 610. Bio bi dobar posao, i možda će imati malo viška snage, ali neće da mu škodi.
Cenejsku sa cevima 150/150 i diskovima 660 i 30 tanjra ,ima da ore sanjom.
A sa cime ce da tanjira ako sa ovom bude orao?Cenejsku sa cevima 150/150 i diskovima 660 i 30 tanjra ,ima da ore sanjom.
Ne gresis, za te poslove za koje planiras 560mmNe treba toliko dubina za zito svakako ide 2 puta. Ja mislim da veci tanjiri izvaljuju vece grudve, a mozda i gresim.
Samo si zaboravio rastojanje od diska koje je bitno za dubinu. 6xxmm imaju vece rastojanje od diskova pa dublje i radi.I 560 cm ore samo tako to je samo 5 cm ukupno ili 2,5 cm vise od ivice diska 560 mm,uzmi lenjir I sve ti je jasno.
Sa kojom kombinacijom ti radis?ja u prvom prohodu tockovima moram da korigujem dubinu a o drugom prohodu necu ni da govorim
Gorane ne pitah te kojim si rango-brzinom isao?Ja imam 28 tanjira za 1221
3/3 -3/4 može I brže ali ja nemam prakse. Najverovtnije će na pijacu.Gorane ne pitah te kojim si rango-brzinom isao?
3/3 -3/4 može I brže ali ja nemam prakse. Najverovtnije će na pijacu.