Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne biste voleli da vidite kako sada izgleda ta tanjiraca...sve iskidano,lanci u komadima...pravilno nastelovan CISTAC uz disk je No1 za mene.gusenje zna biti posledica nedvoljne brzine u radu i/ili prevlazenosti zemljista-kao i ako je neka glavna osovina kriva,pa teze ide...Lazo, stavi (montiraj) lance umesto čistača, kao član bukur, čini mi se da je on tako rešio čistače kada je pravio tanjiraču.
Proveri da ti možda zadnja baterija ide dublje nego prednja!
Dzaba se smejete, taj prospekt ne odgovara tanjiraci sa snimka, 2,5t kaze vlasnik tanjirace sa snimka, ja sam napisao 2,2t merena! ne citate dobro!Jel lepo pise u prpspektu da ima od 1400-do 1600kg........a vi kazete 2,5tone.smesno,ne kazem ja da se nije dobro pokazala u redu,al bar da ima livene tuljke pa jos nekako,al ona ima suplje tuljke(od cevi 5-6mm)smesno
ima brzinu ali te baterije kao da se sporije okrecu, tako nekoliko puta i stane. cesto je odgusim samo voznjom u nazad ali nece svaki put. da nije razlog to sto ima malo diskova po osovini?
- - - - - - - - - -
smolnica je u pitanju...