Tanjirače

Juce dovezao tanjiracu od prijatelja zbog uporedjivana nekih mera
[/QUOTE]

MetalWolfova tanjiraca 3.2m ako se ne varam? :osmeh:

Zasto si oblozio cevima tvoj vec postojeci ram za nosenu tanjiracu??? :sta: Iskoristices i njega????

Da bih je malo ojacao i malo otezao.Mislim da nije greska.
Inace,ima jos dosta posla,ali se nadam da cu do nedelje sve spremiti.Sutra i prekosutra ce biti gotovi ostali delovi od strugara i sa plazme.To sve da spakujem,pa ce doci majstor da vari invertorskim aparatom

Dikula koliko sam shvatio sam si napravio kompletnu tanjiracu. Kad sve saberes koliko te je kostala?

pc241048.jpg
[/IMG]
Moze li neko da mi kaze koja je ovo proizvodnja tanjirace i koliko bi mogla da joj bude vrednost?
Bila je malo na losem vremenu ali je prilicno neizradjena.

To tek sad i ja vidim,dobro si primetio.Ima li neka okvirna cena da se kaze od-do?Covek nije ni znao da kaze koliko trazi,verovatno se misli da nesto lupne pod oblake.Koliko li je teska?

Jel se ta tanjiraca racuna za neki bolji model ili nesto bez veze?Mislim,ja imam malu leskovacku i ona mi maltene nicemu ne sluzi.Tako da se ne razumem u te vece a doslo je vreme da su mi i one potrebne.

Ja bih mu dao 1000e, da ulozis i 400e, pa te izadje na 1400e, a za te pare ih nesto nema po oglasima. A i nemas nasta daulozis 400e, kako vidim tanjiri su dobri....

Ma ne da su dobri nego odlicni.Samo stajalo 3-4 godine na placu.Jedan tanjir bio malo podignut vidim okrece se lepo_Oni elementi gde se kace poluge traktora vidim da nisu skoro nista osteceni,mislim da nije bas nesto radila.Nije nigde varfena ni krivljena.Farba je losa.Koliko je to teska tanjiraca i kako je vuce 577?

Koliko diskova ima, ako nema vise od 28, bice dobra za 577, jos ako je duplak....

Poslednja izmena:
Vojkane cuo sam da su te oltevke dosta teske ,pa kad uzmem sve u obzir ovako okodativno.oko 1600kg

Bogme Vojkane ima ovde sedmica sta da vuce.
Mada sam jesenas kod nas video 577 i 820 sa tanjiracom od 30 diskova. Mislim vukli je jedan dan 577, a posle nekoliko dana 820. Nekako je isla uz pomoc tockova po njivi, da je podigao točkove, nebi se valjano ni pomakla iz njive sa tom za nju lakom konjicom.

Sad sam naso drava od 36 diskova precnik 510 teska 1800 kg ram je otprilike isti,mozda sam samo malo pogresio kilazu.I da dodam trazi za nju ispravnu 1800 evra,eto malo orijentacije.

Nazad
Vrh