Tanjirače

za sada sam iso samo napred i nisam imo problem da sve dobro istajniram ali za u buduce planiram da montiram hidroulican cilinder

Zamolio bih Ciru(nadam se da se ne ljuti sto sam pozajmio sliku) ili nekog drugog, da izmeri oznacenu visinu na slici od tla do rude(tj.,do bolcna) kada je tanjiraca spustena na zemlju,znaci kada su tockovi podignuti gore.I ako bi neko mogao da mi kaze,koliko tanjiri budu podignuti od zemlje kada je tanjiraca u transportnom polozaju? Da li je dovoljno oko 35 cm?

Tanjire podigni koliko hoces, dovoljno je da nigde ne cesu zemlju kad naidje na rupe, inace kad je maksimalno podignuta tanjirace je uglavnom kao na vagi i hoce da se kantari, zato malo spustis od maksimalnog polozaja

@Farmer II
Hvala,ali ja prepravljam nosenu tanjiracu na vucnu,pa su mi potrebne dimenzije:ppozdrav:

Ovih dana prikupljao meterijal,uskoro pocinju radovi :bravo:

Druze nemam potreba da se ljutim ako si se posluzio sa slikom sacu da idem da ti premerim to... Sad mi tanjiraca otkacena tako da neznam koliko je od zemlje do tanjira... SAcu da izmerim druze... :ppozdrav:

- - - - - - - - - -

@Farmer II
Hvala,ali ja prepravljam nosenu tanjiracu na vucnu,pa su mi potrebne dimenzije:ppozdrav:

Ovih dana prikupljao meterijal,uskoro pocinju radovi :bravo:

Od zemlje do sredine tog klina koji drzi rudu ima tacno 52cm.. Sad nemogu da ti premerim koliko ima od zemlje do tanjira kad je podignuta...

Danas putovajuci po terenu vidoh jednu tanjiracu.Rekoh ajd da slikam kako su reseni nosaci baterija.
29112013739.jpg

29112013740.jpg

Dikula nemam reci stvarno svaka vam cast... :bravo: Sve pohvale stvarno i nek te dugo sluzi i bez problema... :ppozdrav:

dikula

Samo si stavio jednu oprugu na špingu,jel ti je tolika tezina pozadi da netreba dve opruge?

Trebao si jos vile pomeriti ka nazad,da ti guma bude jedo 200mm od tanjira.onda bi imao neku vagu,a ovako ti je sva tezina pozadi.

Kako ova tanjiraca nema opruge ni spingle ili se mozda ne vide?Ima topling umesto svega toga:sta:

Nadam se da kolega,vlasnik ove tanjirace nece zameriti sto sam pozajmio sliku:ppozdrav:

- - - - - - - - - -

Juce dovezao tanjiracu od prijatelja zbog uporedjivana nekih mera

Nazad
Vrh