Tanjirače

Sigurno je namestio tanjiracu u transportni polozaj pa nije napregnuto opterecenje u cilindar vec u neki klin , ili koji vec sistem ima... Cestitke za prinovu...

Pardon, nisam primetio da je tanjiraca u radnom polozaju vec sam ukapirao po prici(ne gledajuci slike ponovo) da je tanjiraca podignuta na tockovima, onda moze nastati problem sa crevima ulja... ovako ne vidim potrebu za komentarisanjem toga, tanjiraca je opustena i nema nikakvog pritiska u crevima.

verujte da ste me zabunili,ja sam je tako otkacinjao spustim je na zemlju a tockovi odu gore i posle zakacinjao bez problema...

@nikola indjija druze pobedio si sto se tice tockova :) stvarno je zeznuto da se shvati sa slika, iz iskustva znam ako tanjiraca nije totalno opustena (tockovi i baterije na zemlji) tesko da se vrate creva na mesto. :ppozdrav:

A to nije uopste tesko? treba da se nabija panj pod tockove plus potrosi se i ulje, kada moze da se opusti tanjiraca i bez muke i pritiska u crevima lako se spoje nazad na traktor...

tanjiraca je super neces se pokajati ja imam 28 samo su im gume loseg kvaliteta ja mejao obe u 1 godini

- - - - - - - - - -

[/QUOTE]

Ja na mojoj tanjiraci podignem tockove skroz gore, i onda ih samo jedan milimetar spustim i otkacim oba creveta lako i lako ih zakacim, vec dosta godina tako radim. U pitanju je Cenejska tanjiraca.

Kad je skroz do gore jedno crevo otkovcam a drugo ne mogu, i onda samo malo cimnem rucicu na rusu i on malko pusti tockove i onda raskacim creva. I tak oradim od kad sam je kupio.

Nazad
Vrh