Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E bas tako i kod nas vecina kaze curke ...malo smesno heheKod mene ih zovu oračice ili (stariji)ćurke.
Teraj ti nju na vagu da se uveris u njenu tezinu, koliko su ti oni rekli da je teska?
inace kad te neko pita tvoja tanjiraca je srednje teske kategorije.
Preporučena brzina tanjiranja od 8 do 12 km/h.
Kod mene na adutov tanjiraci isto su tako pucali sarafovi i ja stavio 10.9 a opet su pucali pa ove zime sam prepravio tanjiracu da sam stavio isto ploce sa 4 sarafa e sad mogu da ga vucem i 12km/h a sarafi ne pucaju moja ti preporuka prepravi i ti tvoju nemoj trositi pare na sarafove jer 1 saraf nemoze toliko opterecenje da podneseИнтересује ме којом брзином тањирате?
На интернету сам нашао препоручену брзину.
Ја данас тањирао 12 km/h па се бојим да није брзо за моју тањирачу пошто ми је пукао један шраф. Чим будем ишао негде где имају бољег квалитета, морам купити и заменити остале да не пукне још који. Претходни, као и сви остали на том месту, је квалитета 8.8, а сада је замењен са 10.9.
Данас сам и вратио батерије на место како је било фабрички намештено, тако да више није максимално укошена. Тако ју је наместио претходни власник. Сад иде дубље и уједначеније, не иде више десна страна много дубље у односу на леву. Приметио сам да ми ни трактор више не скаче па је доста пријатније терати и ако се мало да гаса.