Tanjirače

imao sam i ja takvu dok je rus vukao, predni nazubljeni zadnji ravni tanjiri, nije mi se svidjala dosta se kezila i neravnomerno je isla u zemlju mislim na dubinu, ali dobro to je i do zemljista.... i ti srafovi su isto pucali dok nisam stavio kvalitet :osmeh: posle pici.... nabaci slike da vidim dal je isti model posto su je usavrsavali

Panonstib:Očigledno da ovaj gazda ne prati razvoj poljoprivredne mehanizacije kada koristi X tanjiraču.

Ja bih dao za ovu staru OLT bilo koju od ovih novih malih privreda Adut,MBV,Tupanjac,Tanjirača komerc....Vukao sam je u firmi gde sam radio i jako je dobra tanjirača.Od jedne takve rashodovane sam uzeo materijal za moj gruber.E to je nekad bio kvalitet materijala.Kako ona tanjira štapove i masu pa to je nezamislivo za ove nove "teške" V tanjirače.

a sta je x tanjiraca ako nije dve manje v tanjirace(po rasporedu baterija) po meni bolje kopiranje terena nego v tanjiraca, i kako je kolega @diklofen rekao mozda jesu dobre ove nase privatne ali kvalitet materijala naspram ovih starijih oltovih i lemindovih i nekih stranih nemogu da se poredecitiracu i kolegu i slozicu se sa njim @panonstib : "Poznat mi je kvalitet rada ove tanjirače, ali na opštu žalost ovo je X tanjirača, a kod nas se priznaju samo V tanjirače tako da nema prodju. Za mene će uvek tanjirača biti samo X vučena, a ostale su samo solucija."

To ja Drava,i to je finišerka na našoj zemlji ona samo golica odozgore.Da bi se spremilo za setvu mora da ide prvo teška tanjirača pa tek onda ta Drava.(imam istu takvu)

E zato olt ima Taru.Ako ispred sebe ima dobrog riđana njiva je posle nje uzorana.Mada Drava jako dobro skida štapove suncokreta.Mnogo bolje nego V izvedbe.

I V tanjiraca odlicno obavi posao. Kod nje leva strana ide malo plice a desna kopa pa ja idem prvi put u jednom smeru a drugi u kontra i bude kao uzorano. I meni se vise svidjaju X ali kad mi je trebala nisam mogao nigde da nadjem sta meni treba pa je izbor pao na ovu

ovako nesto negolica ovako nesto ore i po njivskom putu i treba barem 120 ks da je vuce kako treba,
slika moje stare tanjirace (tj ovu sliku sam k+skinuo sa neta zato sto nisam slikao moju ali je ista)
2iuexop.jpg

i evo jedne slike druge moje tanjirace doduse i ona je skinuta sa neta ali je ista kao moja sutra cu ubaciti slike moja(moja se ne sija bas kao ova)

2ynmli1.jpg

nemam sliku ali imam video

imam jos jednu laksu finiserku u v izvedbi sve ovo nije pisano da bi se nko hvalio nego da bi video razliku ako je ima izmedju v i x izvedbe tanjiraca

Nazad
Vrh