prnjavor3
Član
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
valjda će poslužiti svrsi,možda je malo opteretim jer je polagana svega 420kg a možda joj nabacim rotor sa sjetvospremača,duga je zima vidjeću.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Зато што је писање оваквих порука јако специфично и свако је може протумачити на свој начин. Можда си ти нешто написао из зезања, али онај ко чита са друге стране монитора то тако не протумачи.Zasto komentari moraju biti uvek pozitivni??? Ja forum shvatam kao individualno misljenje svakog pojedinca.....
1250e i dok skinem subvenciju i pdv iziće me oko 550e,što se tiče kose vuče vjerovatno mu nisu baterije ravnomjerno zakrenute,ako je prednja ili zadnja pod većim uglom u odnosu na drugu normalno je dače se pojaviti kosa vuča.koliko kosta takva nosena v tanjiraca?ja sam video ovde da je jedan imao slicnu nosenu v ali malo vecu i video sam ga u radu i mnogo mu vuce traktor u stranu