Tanjirače

Mislite da ce tanjiraca dobro da ide u dubinu???? Ja mislim da hoce jer ima 24 diska a isti ram ako ostale....

Kameni lako se da zameniti doplatim jos 100e.... :osmeh: Salim se koncna odlika je 24 diska Ferocoop... :osmeh:

U susednom selu je kupio covek istu ovakvu (malo losiji teren) i kaze da nije mogalo da radi sa njom u kombinaciji sa IMT 577 ali traktor je bio bez prednje.... Kaze kad ide malo uz breg mnogo slajfuje....

Veca mi nije ni potrebna za sad ,do skora sam imao OLT 20 diska nosenu tanjiracu pa nju prodao i posle nisam imao nikakvu sve do sad... :osmeh:

Kaparisao sam je u Svilajncu firma Jugometal..... Pa sta znam bolje je da je jaci i tezi ram.... Ja mislim da sa 24 diska Rusu nece da fali snage,videcemo...

- - - - - - - - - -

Aco tvoja je sa 26 diska bese????

Sta ce biti ispred nje???? Ako je pustis u pogon pre mene obavezno da stavis neku sliku vazi??? :osmeh:

Ispred nje ce biti traktor:sta:. Verovatno ide prvo da probam strnjiku koja je najbliza selu a posle suncokretista. Ide slika obavezno.

Danas se pohvalih u selu i svi skocise na mene da je tezak ram na tanjiraci i da nece moci Belarus da je vuce... A svi ti sto mi kazu imaju tanjirace od 28 diskova... Samo se nasmejah....

Sedmica samo peva....

2zyjwhf.jpg

30ddjdh.jpg

Narucena tanjiraca iz Ceneja, nosena V26 precnik diskova 510 cena 1750e. Treba da je doteraju u petak ili subotu. Nadam se da nisam pogresio. Bila je u opticaju i Minav, su mi uglavnom svi preporucili ovu iz Ceneja.

Nazad
Vrh