Tanjirače

To je jedno od najlošijih rešenja za kačenje koje sam ja video.

zato sto je prednja baterija mnogo je stavjen ukos trebalo bi smanjiti V pa ce da ide lepo

Poslednja izmena od urednika:
Sto se tice vara mozda si i u pravu a sto se tice nastavka profila tu nisi u pravu tu je cev yasecena i ubacena ploca 10 mm debljine sa rupom ya koju se kaci nosac rotora, i to se moze izmeniti ni to nije problem a ojacanje u ovom cosku sto si postavio strelicu postoji samo se nevidi mozda sa ove slikeima ugaona ploca dole i isto tako i na ovo uvo sto je poetavljeno uspravno.

Sto se tice vara mozda si i u pravu a sto se tice nastavka profila tu nisi u pravu tu je cev yasecena i ubacena ploca 10 mm debljine sa rupom ya koju se kaci nosac rotora - Razumem da je ubaceno ojacanje,ali zasto ti je to ojacanje sto je ubaceno iz dva dela?Ako si isao na ustedu materijala.rizikujes da izgubis musteriju za male pare.
a ojacanje u ovom cosku sto si postavio strelicu postoji samo se nevidi mozda sa ove slikeima ugaona ploca dole i isto tako i na ovo uvo sto je poetavljeno uspravno - A tu u cosku ti je ostala supljina troglastog oblika,mogao si lepse ukrojiti,da ne ostaje nista.

Nije to nastavak profila ta cev je zasecena i ubacena ploca u cev a taj deo na nazad je samo jedan mali kosnik koji je na samoj ivici cevi on neide kroz cev,
Tu gde je strelica tu nema nigde supljine tu je popunjeno sve i ukrojeno kako treba nego se nevidi na ovoj slici, sada sam trenutno na moru pa nemam slike kod sebe a kada se vratim ja cu ti pokazati sliku iz drugog ugla pa ce ti biti jasno

Napokon danas bio i kaparisao tanjiracu.... Sledece sedmice isporuka... Odlucio sam se za Ferocoop 24 diska sa ramom 150x150...

Evo nekih slika sa prodajnog mesta....

img2161.jpg

img2159.jpg

- - - - - - - - - -

Ja mislm da nisam pogresio izborom i mislim da ce Belarus 820 rado da je vuce.... :osmeh: Bice jos slika kad stigne.... Svi ste pozvani na cast posebno moji naj naj prijatelji sa foruma... :osmeh:

Dobar izbor,neka te dobro sluzi,ima ruja da peva sa njom::traktor1::.I ja sam u akciji kupovine tanjirace ali polovne nosene:osmeh:,prednost leskovacka.

Kupio sam je da 820 radi lepo sa njom a ne da bljuje vatru... Ko zna kad ce 820 da dobije jacu zamenu trenutno za 40-50h mi je taman.... :ppozdrav: Hvala ti... Ima tanjiraca kod mene na prodaju ako te zanima... :osmeh:

Ćiro, sad više nećeš ni kačiti plug za traktor:sta:

Svi ste pozvani na cast posebno moji naj naj prijatelji sa foruma... :osmeh:

Sad sam malo čeprko po tvom profilu i vidim da imaš 81 prijatelja pa kad svaki popije po koju , popićemo ti pola tanjirače :haha::haha::haha::ppozdrav:

Zasto ne bi kacio plug vise kameni??????

Tanjiraca je placena 3100 evra...

- - - - - - - - - -

A sto se tice prijatelja nema veze koliko su... :osmeh:

Nazad
Vrh