Tanjirače

Danas napokon zavrsio remont tanjirace.
2013-08-17-181914.jpg

2013-08-17-181923.jpg

2013-08-17-181928.jpg

2013-08-17-181951.jpg

2013-08-17-181941.jpg

Staropazovcanin, nisi završio, trebaju čistači da se stave.:osmeh: Slab ti je ovaj traktor da vuče ovu tanjiraču.
U kakvom je stanju bila pre? I kako si je čistio od rđe da je ofarbaš komplet?
Lepo izgleda...

Staropazovcanin, nisi završio, trebaju čistači da se stave.:osmeh: Slab ti je ovaj traktor da vuče ovu tanjiraču.
U kakvom je stanju bila pre? I kako si je čistio od rđe da je ofarbaš komplet?
Lepo izgleda...
Cistaci su isto gotovi,ali necu da ih stavljam jer sada nemaju sta da rade na njoj,osim da smetaju ako neka dzomba udari,pa ga zalepi za disk.
Ne vuce je on,to je za 577,dok 2090 ce raditi sa rotodrljacom i sejalicom,ako Bog da.
Nije bila ni u kakvom stanju,raga,slomljena cev,zaribali lezajevi,pa sam zato ubacio dva ''U'' profila za prednje baterije,jer tu najcesce pucaju.
Brusilica,biax,antirost,ali najvise brusilica sa celicnom cetkom. :osmeh:

Sta ti braso tanjiras sa tom 'bicikli' tanjiracom? Ja sam moju liferovao pre vise od 5 godina, godisnje je tanjirala cak po 2kj suncokretista i eventualno nesto sitno za psenicu ali nije bila kadra.

Sta ti braso tanjiras sa tom 'bicikli' tanjiracom? Ja sam moju liferovao pre vise od 5 godina, godisnje je tanjirala cak po 2kj suncokretista i eventualno nesto sitno za psenicu ali nije bila kadra.
Nocom ores za zito,ujutru tanjiras,od podneva setva i i onda kembridz odmah za sejalicom,potom spavas dva dana.

Sad sam nasao tvoj oglas na KP,pa imam par primedbi,nadam se da neces zameriti.
j7kx.jpg

Ovde gde je strelica si trebao iseci pojacanje da popuni kompletnu supljinu,prvi sto je zaokruzen ti je var ubij Boze,kao da je vario neko sa Parkinsonovom bolescu,a na drugom mestu si nastavljao profil,sto po meni nema veze sa vezom,sa kilometra se vidi.
Tanjiraca mi se svidja i ovo je OK,ali malo vise se potrudis i ne ''para oko'' kada musterija vidi. :ppozdrav:

Poslednja izmena od urednika:
@SteveO kod nas su iz olta neka dvojica dosli imaju diskova za prodat nisu skupi nama su dravu 44 radili komplet, sve njihovo svi ležajevi, one puškice i sve to 8 tuljaka novih 4 nova kućišta 4 diska nova, sigurnosne one da se matice ne popoustaju i njihov rad od 12 sati nas je izašo 6700 kuna, a mislim da oni i ovako prodaju tanjure ;)

@SteveO kod nas su iz olta neka dvojica dosli imaju diskova za prodat nisu skupi nama su dravu 44 radili komplet, sve njihovo svi ležajevi, one puškice i sve to 8 tuljaka novih 4 nova kućišta 4 diska nova, sigurnosne one da se matice ne popoustaju i njihov rad od 12 sati nas je izašo 6700 kuna, a mislim da oni i ovako prodaju tanjure ;)

Moze info i broj na PM.

Tnx

Nocom ores za zito,ujutru tanjiras,od podneva setva i i onda kembridz odmah za sejalicom,potom spavas dva dana.

Sad sam nasao tvoj oglas na KP,pa imam par primedbi,nadam se da neces zameriti.
j7kx.jpg

Ovde gde je strelica si trebao iseci pojacanje da popuni kompletnu supljinu,prvi sto je zaokruzen ti je var ubij Boze,kao da je vario neko sa Parkinsonovom bolescu,a na drugom mestu si nastavljao profil,sto po meni nema veze sa vezom,sa kilometra se vidi.
Tanjiraca mi se svidja i ovo je OK,ali malo vise se potrudis i ne ''para oko'' kada musterija vidi. :ppozdrav:

Sto se tice vara mozda si i u pravu a sto se tice nastavka profila tu nisi u pravu tu je cev yasecena i ubacena ploca 10 mm debljine sa rupom ya koju se kaci nosac rotora, i to se moze izmeniti ni to nije problem a ojacanje u ovom cosku sto si postavio strelicu postoji samo se nevidi mozda sa ove slikeima ugaona ploca dole i isto tako i na ovo uvo sto je poetavljeno uspravno.

Jedna reklamacija kod lokalnog prodavca.U ptanju je tanjiraca proizvodjaca Ferocoop.Da li je los materijal u pitanju ili var popustio ili preveliko opterecenje stvarno neznam ali tanjiraca nije starija od godinu dana.Naknadno ojacana
09082013257.jpg

Nazad
Vrh