Pretpostavka.Povlacim...A ko kaže da se nisam bavio i poljoprivredom i da i sada imam skoro 20 ha svoje zemlje u jednom komadu u relativno dobrom delu Vojvodine?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pretpostavka.Povlacim...A ko kaže da se nisam bavio i poljoprivredom i da i sada imam skoro 20 ha svoje zemlje u jednom komadu u relativno dobrom delu Vojvodine?
e sad jos recite da ste terali staru mtz82-ku sa malom kabinomA ko kaže da se nisam bavio i poljoprivredom i da i sada imam skoro 20 ha svoje zemlje u jednom komadu u relativno dobrom delu Vojvodine?
DA Srpskom trzistu koje treba osvojiti sadaEl bi cena bila prilagodjena za srpsko traziste?
Cistaci su isto gotovi,ali necu da ih stavljam jer sada nemaju sta da rade na njoj,osim da smetaju ako neka dzomba udari,pa ga zalepi za disk.Staropazovcanin, nisi završio, trebaju čistači da se stave. Slab ti je ovaj traktor da vuče ovu tanjiraču.
U kakvom je stanju bila pre? I kako si je čistio od rđe da je ofarbaš komplet?
Lepo izgleda...
Nocom ores za zito,ujutru tanjiras,od podneva setva i i onda kembridz odmah za sejalicom,potom spavas dva dana.Sta ti braso tanjiras sa tom 'bicikli' tanjiracom? Ja sam moju liferovao pre vise od 5 godina, godisnje je tanjirala cak po 2kj suncokretista i eventualno nesto sitno za psenicu ali nije bila kadra.
@SteveO kod nas su iz olta neka dvojica dosli imaju diskova za prodat nisu skupi nama su dravu 44 radili komplet, sve njihovo svi ležajevi, one puškice i sve to 8 tuljaka novih 4 nova kućišta 4 diska nova, sigurnosne one da se matice ne popoustaju i njihov rad od 12 sati nas je izašo 6700 kuna, a mislim da oni i ovako prodaju tanjure
Nocom ores za zito,ujutru tanjiras,od podneva setva i i onda kembridz odmah za sejalicom,potom spavas dva dana.
Sad sam nasao tvoj oglas na KP,pa imam par primedbi,nadam se da neces zameriti.
Ovde gde je strelica si trebao iseci pojacanje da popuni kompletnu supljinu,prvi sto je zaokruzen ti je var ubij Boze,kao da je vario neko sa Parkinsonovom bolescu,a na drugom mestu si nastavljao profil,sto po meni nema veze sa vezom,sa kilometra se vidi.
Tanjiraca mi se svidja i ovo je OK,ali malo vise se potrudis i ne ''para oko'' kada musterija vidi.
@bukur koje su dimenzije cevi na toj tanjiraci
Da bas to.Najverovatnije je pukla skroz.Jel to ojacana uska za koju se kaci baterija ili?
Sta se desilo?