Korisnik1787
Član
- Učlanjen(a)
- 29 Dec 2009
- Poruka
- 3.649
Slike sa jednog prodajnog mesta:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Trebala bi mi vučena tanjirača za traktor od 95 konja (duplak). Ljudi koji su juče bili u Rumi preneli su mi utiske o izboru domaćih tanjirača. Uglavnom su složni da je futoška vučena tanjirača izgledala baš dobro. Tvrdili su mi da npr. izgleda kvalitetnije od čenejske koju su takođe pogledali, a meni je i čenejska delovala dobro pre nekoliko meseci u Rumi.
https://sr-rs.facebook.com/AgroFour
Manja futoška vučena tanjirača (28 diskova, 560 mm - 3300 e) izgleda optimalno za traktor od 90-ak konja, ali niko od ljudi koje znam nije nabavljao ove tanjirače, pa nisam siguran kakav im je kvalitet u odnosu na druge domaće proizvođače.
Da li je neko imao iskustva sa futoškim vučenim tanjiračama? Pročitao sam veći deo teme o tanjiračama, ali čini mi se da nema neke definitivne preporuke za kvalitetnu vučnu tanjiraču (uglavnom se svi slažete da domaći proizvođači rade kvalitetnije nego pre nekoliko godina, ali ne i ko radi najkvalitetnije ). Može i preporuka za druge domaće kvalitetne tanjirače ukoliko smatrate da futoške nisu toliko dobre.
Da rekoste da niste poljoprivrednik u to bih poverovao ali u ovo da niste dovoljno strucni u to ne verujem.Ima ovde učenijih ljudi koji će Vam to objasniti.Ja ipak nisam dovoljno stručan i zato ne pišem više stručne tekstove.
El bi cena bila prilagodjena za srpsko traziste?Nije bitna radionica dali je supa ili je pod vedrim nebom bitan je proizvod a sto kaze Matic to je tacno, pocinje se sa nastresnicom a posle i sa cnc masinama i cudima bozijim, uopste nije problem da se napravi X tanjiraca samo ako ce to kupac da plati.Tanjiraca kao sto je ta kunova, kosta daleko mlogo vise novaca nego sto iko od nas sa ovog foruma zeli da da za tanjiracu, ja je napravim indenticnu toj kunovoj samo neka dodje covek koji ce da je kupi.
A ko kaže da se nisam bavio i poljoprivredom i da i sada imam skoro 20 ha svoje zemlje u jednom komadu u relativno dobrom delu Vojvodine?Da rekoste da niste poljoprivrednik u to bih poverovao ali u ovo da niste dovoljno strucni u to ne verujem.