Tanjirače

@bukur
Hod mu je 220-230mm,a cena 4000.Inace,bilo je cena ovakvog od 2500 din do 50 evra
@pocerina
Pisao sam u ovoj temi(na ovoj strani) da mi je potreban klip,ali verovatno nisi video

Castio bih u svakom slucaju! Cak i ako curi,to su gumice.Niti su skupe,niti ih je tesko zameniti.
Bilo ih je svakakvih i pribliznih su cena.Odlucio sam se za ovaj zbog saveta,a cak je i bila jedna nova tanjiraca sa takvim klipom,pa sam video kako sve to izgleda
Hvala jos jednom!:ppozdrav:

Danas postavljeni paker valjci na jednoj tanjiraci a sutra postavljamo na drugoj, ugovorena je i izrada jedna tanjirace nove sa paker valjcima precnik diskova 560, liveni tuljci i treba biti teska vise od 2 tone, bice i slika kada krenemo sa radom a evo slika od paker valjaka

4acd.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

u3ae.jpg

w0od.jpg

07rc.jpg
aqyr.jpg

d29g.jpg

9xyt.jpg

Trebala bi mi vučena tanjirača za traktor od 95 konja (duplak). Ljudi koji su juče bili u Rumi preneli su mi utiske o izboru domaćih tanjirača. Uglavnom su složni da je futoška vučena tanjirača izgledala baš dobro. Tvrdili su mi da npr. izgleda kvalitetnije od čenejske koju su takođe pogledali, a meni je i čenejska delovala dobro pre nekoliko meseci u Rumi.

https://sr-rs.facebook.com/AgroFour

Manja futoška vučena tanjirača (28 diskova, 560 mm - 3300 e) izgleda optimalno za traktor od 90-ak konja, ali niko od ljudi koje znam nije nabavljao ove tanjirače, pa nisam siguran kakav im je kvalitet u odnosu na druge domaće proizvođače. :sta:

Da li je neko imao iskustva sa futoškim vučenim tanjiračama? Pročitao sam veći deo teme o tanjiračama, ali čini mi se da nema neke definitivne preporuke za kvalitetnu vučnu tanjiraču (uglavnom se svi slažete da domaći proizvođači rade kvalitetnije nego pre nekoliko godina, ali ne i ko radi najkvalitetnije :osmeh:). Može i preporuka za druge domaće kvalitetne tanjirače ukoliko smatrate da futoške nisu toliko dobre. :ppozdrav:

Kupio bih nosenu v tanjiracu za torpeda 75dv. Gledao sam minav tanjiracu 2.2 radni zahvat 540kg, izgleda fino. Ima li neko iskustva sa njima kako su se pokazale. Vidim na njihovom sajtu da ima i 2.6 r.z.

Lanci predstavljaju cistace, oni idu to jest beze od diska do diska i nedozvoljavaju da se nahvata nista izmedju dok obican cistac cisti samo na jednom mestu.

Nazad
Vrh