worm
Član
Spade mi juce crevo od tanjirace sa nosaca i presece ga baterija prednja. Zna li neko gde bi u Zrenjaninu mogao da kupim novo i koliko od prilike kosta. Duzina je 4,30m
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Spade mi juce crevo od tanjirace sa nosaca i presece ga baterija prednja. Zna li neko gde bi u Zrenjaninu mogao da kupim novo i koliko od prilike kosta. Duzina je 4,30m
Недавно смо заменили Ферокопову тешко вучену тањирачу са 24 диска и захватом 2.8м за новију исто Ферокоп од 3м и 30 дискова. Код ове су и предњи и задњи тањири назубљени и мало је тежа. Видећемо како ће се показата у раду, али по ономе како су намештени тањири, требала би да ради боље од претходне.
komsija vidi u -cehid- u zrenjaninuSpade mi juce crevo od tanjirace sa nosaca i presece ga baterija prednja. Zna li neko gde bi u Zrenjaninu mogao da kupim novo i koliko od prilike kosta. Duzina je 4,30m
Druze ne tanjiras s rujom ?
Kameni kako se 952 ponasa sa njom?
Ja sad trebam da kupim za 892 tanjiracu pa gledam sta i kako. Neki dan sam vukao conzumovu 28 lista ali suvo nece u zemlju pa mi i nije bilo merodavno da ocenim jel mu je tesko.
Nzm zasto mislite da je mnogo za tu konjazu 28 diska,ja sam vukao adinu 28 diska {2100 kg} sa MF3060 {85hp} bez prednje vuce ,sa dosta iskosenim tanjirima,nije mu ni malo bilo lako ali je vukao,ne brzo ali je zavrsavao je posao,skidao sam dnevno 5ha sa dva prolaza,a vukao sam i vrsacku ,cinimi se da se zove herkul,ona je valjda oko 1500 kg i nju je bogami vukao 10-ak km/h sto smatram da je dovoljno brzo.Boris M, pa sta mislis da mu 28 diskova moze biti mnogo?
Aha,imao sam priliku da tanjiram sa MF 3080 i mislim da je zver ,nije osecao herkulovu tanjiracu 28 diska.Са њим и радим, него нам био Масеј истеран па смо за њега закачили да пробамо, а уједно колико толико да поравнамо пут.
Nzm zasto mislite da je mnogo za tu konjazu 28 diska,ja sam vukao adinu 28 diska {2100 kg} sa MF3060 {85hp} bez prednje vuce ,sa dosta iskosenim tanjirima,nije mu ni malo bilo lako ali je vukao,ne brzo ali je zavrsavao je posao,skidao sam dnevno 5ha sa dva prolaza,a vukao sam i vrsacku ,cinimi se da se zove herkul,ona je valjda oko 1500 kg i nju je bogami vukao 10-ak km/h sto smatram da je dovoljno brzo.
- - - - - - - - - -
Zavisno je i do zemljista.
Moj ujak vuce sa 90KS 28 diskova i dusa mu je u nosu,ideala,da moze da radi kada god hoce,je za mene 24 diska za tu konjazu.Mnogi ne dele misljenje samnom,ali svako ima pravo na svoje.