Tanjirače

Spade mi juce crevo od tanjirace sa nosaca i presece ga baterija prednja. Zna li neko gde bi u Zrenjaninu mogao da kupim novo i koliko od prilike kosta. Duzina je 4,30m

Spade mi juce crevo od tanjirace sa nosaca i presece ga baterija prednja. Zna li neko gde bi u Zrenjaninu mogao da kupim novo i koliko od prilike kosta. Duzina je 4,30m

Ako je samo na jednom mestu presečeno a ostalo nije dirano,bolje ti je da ga odneseš da ti spoje na tom mestu,da ne kupuješ drugo,a novo će te koštati oko 4000 din.Probaj ovde da se raspitaš

http://www.pttimenik.com/hidraulika.../ce-hid-doo-centar-za-hidrauliku-i-pneumatiku

Druze ne tanjiras s rujom ? :D
Недавно смо заменили Ферокопову тешко вучену тањирачу са 24 диска и захватом 2.8м за новију исто Ферокоп од 3м и 30 дискова. Код ове су и предњи и задњи тањири назубљени и мало је тежа. Видећемо како ће се показата у раду, али по ономе како су намештени тањири, требала би да ради боље од претходне.

p1090861-copy.jpg

p1090855-copy.jpg

Ja sad trebam da kupim za 892 tanjiracu pa gledam sta i kako. Neki dan sam vukao conzumovu 28 lista ali suvo nece u zemlju pa mi i nije bilo merodavno da ocenim jel mu je tesko.

Ima komsija tu cenejsku 32 diska ozbiljna tanjiraca ali rotori kao da sam ih ja satavljao. I da ne svidja mi se kod nje sto su izmedju diskova cevi a ne liveni tuljci.

Ja sad trebam da kupim za 892 tanjiracu pa gledam sta i kako. Neki dan sam vukao conzumovu 28 lista ali suvo nece u zemlju pa mi i nije bilo merodavno da ocenim jel mu je tesko.

Borise dođi do mene, imam još nešto strnjike od zobi da uradim pa probaj ova ide u zemlju i po ovako suvom.

@ Kameni javicu ti se ako se odlucim da dodjem da probam. Hvala :ppozdrav: @ Aco ne mislim da mu je mnogo ali necu da kupim nesto pa da sahranim traktor za dve godine.

Boris M, pa sta mislis da mu 28 diskova moze biti mnogo?
Nzm zasto mislite da je mnogo za tu konjazu 28 diska,ja sam vukao adinu 28 diska {2100 kg} sa MF3060 {85hp} bez prednje vuce ,sa dosta iskosenim tanjirima,nije mu ni malo bilo lako ali je vukao,ne brzo ali je zavrsavao je posao,skidao sam dnevno 5ha sa dva prolaza,a vukao sam i vrsacku ,cinimi se da se zove herkul,ona je valjda oko 1500 kg i nju je bogami vukao 10-ak km/h sto smatram da je dovoljno brzo.

- - - - - - - - - -

Са њим и радим, него нам био Масеј истеран па смо за њега закачили да пробамо, а уједно колико толико да поравнамо пут.
Aha,imao sam priliku da tanjiram sa MF 3080 i mislim da je zver ,nije osecao herkulovu tanjiracu 28 diska.

Nzm zasto mislite da je mnogo za tu konjazu 28 diska,ja sam vukao adinu 28 diska {2100 kg} sa MF3060 {85hp} bez prednje vuce ,sa dosta iskosenim tanjirima,nije mu ni malo bilo lako ali je vukao,ne brzo ali je zavrsavao je posao,skidao sam dnevno 5ha sa dva prolaza,a vukao sam i vrsacku ,cinimi se da se zove herkul,ona je valjda oko 1500 kg i nju je bogami vukao 10-ak km/h sto smatram da je dovoljno brzo.

- - - - - - - - - -

Zavisno je i do zemljista.
Moj ujak vuce sa 90KS 28 diskova i dusa mu je u nosu,ideala,da moze da radi kada god hoce,je za mene 24 diska za tu konjazu.Mnogi ne dele misljenje samnom,ali svako ima pravo na svoje.

Nazad
Vrh